2777
2789

دخترم یبوست میشد دکتر گیگوز تجویز کرده از یکی شنیدم زیاد خوب نیس خواستم ببینم کسی ب بچش داده

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 
چه اسمی داره گی+گوز😐😐😒

😂

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مامانا این یه برنامه هس که متناسب سن بچه هامون برنامه ریزی شده اونجا میتونید ازمادران هم سن وسال بچا هاتون سوال کنید قصه شعر تغذیه کودک و.......

من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو شید

میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e

😂

سلام پری جان 

زایمانت مبارک باشه 

من تو تاپیک ماستیتت ازت سوال کردم

میشه جواب بدی 

من ۲۰ روزه زایمان کردم و سینه راستم ورم کرده و ماستیت شده ، خیلی در عذابم هاله سینم متورم شده و بچه ی گیره چون شیر ازش نمی اد 

چیکار کنم زودتر خوب بشه؟؟ درمانش چند روز طول میکشه؟؟

چیکار کنم تکرار نشه؟؟

خیلی ممنون میشم جوابمو بدی برام خیلی مهمه

بعد از درمان ماستیت،  دیگه کیست یا چیزی تو سینه ات نموند؟؟

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب داذم نه عزیزم دیگ‌خوب شدم 

سلام پری جان  زایمانت مبارک باشه  من تو تاپیک ماستیتت ازت سوال کردم میشه جواب بدی  ...

عزیزم‌ الان چطوری خوب شدی؟سینتو درست بزار دهن بچه ونزار شیر بمونه تو سینت من کار خاصی نکردم فقط مسکن میخوردم وسینمو میدادم بچه مک میزد تا خوب میشدم

بچه من یکسالو نیمشه از ۶ماهگی بهش دادم خیلی خوبه یبوستش برطرف شد

اره منم میدم دخترم یبوستش خوب شده خداروشکر

عزیزم‌ الان چطوری خوب شدی؟سینتو درست بزار دهن بچه ونزار شیر بمونه تو سینت من کار خاصی نکردم فقط مسکن ...

عزیزم 

مرسی که اومدی و جواب دادی

قدم نو رسیده ات مبارک.

ببین سینه راستم اونطور شده بود و ۳ هفته طول کشید که خوب بشه ولی سینه راستم شیرش خیلی زیاده و همش در حال دوشیدن یا دادن به بچه هستم 

الان دو روز پیش اینقدر از سمت راست داده بودم که دیدم سمت چپی یه جاش یه کم قرمز شده و یه روز هم تب کردم و دکتر گفت اینقدر از سینه چپ کم شیر دادی که شیر تو این هم مونده ، 

حالا از هر دو میدم ولی راستیه شیرش خیلی خیلی زیاده حداقل ۳ برابر چپی و خیلی حواسم هست شیر توش نمونه ، چون شیرش زیاده همیشه مستعد تورمه 

عزیزم واسه شما هم قرمز میشد؟؟ فقط مسکن می خوردی یا آنتی بیوتیک هم می خوردی؟؟

چند بار تکرار شد؟؟ هر دو سینه ات بود؟؟

خدا روشکر که برطرف شد و عوارضی هم برات نداشت 

تو این حاملگیت تو دوران بارداری ترشح شیر نداشتی؟؟ 

الان که زایمان کردی ،شیردهی ات راحته و دیگه مثل زایمان قبلیت نشد؟؟

ببخشید اینقدر سوال می پرسم  

ایشالا همیشه سلامت باشی در کنار  بچه های گلت

عزیزم  مرسی که اومدی و جواب دادی قدم نو رسیده ات مبارک. ببین سینه راستم اونطور شده بود و ۳ ه ...

سلام عزیزم من بچه دوممه سر بچه اولیم ماشالا شیرم خیلی زیاد بود بزا همین همش ماستیت میشد تا ۳روز تب ولرز و بدن درد داشتم تا کم کم خوب میشد فقط بروفن تبمو پایین میاورد تو‌دوران بارداریم از ۴ماهگیم ترشح شیر داستم تا پسرم دنیا اومد ولی سر بچه دومم شیرم اونقد زیاد نیس فقط همون اولا یکم شیر مونده بود توسینم یه روز تب کردم وسینمم هر سری قرمز و سفت ومتورم میشد خیلی بد بود یه توده بزرگ توش ایجاد میشد طول میکشید تا خوب بشه

راستی یادم رفت بگم که سینه راستم اینقدر متورم بود که ۶ تا جنتامایسین،  ۳۰ تا سفالکسین و ۳۰ تا ک ...

سعی کن شیرشو بدی نی نی بخوره اگ زیاده بدوش

سلام عزیزم من بچه دوممه سر بچه اولیم ماشالا شیرم خیلی زیاد بود بزا همین همش ماستیت میشد تا ۳روز تب و ...

مرسی عزیزم 

ممنون که وقت میزاری و جواب سوالامو میدی.

میشه بپرسم سر پسرت چند ماه شیردهی داشتی و چند بار تو دوران شیردهی ماستیت شدی؟؟

وقتی ماستیت میشدی فقط بروفن واسه تب می خوردی ؟؟ قرص دیگه مثل آنتی بیوتیک نمی خوردی؟؟

اون توده ها احتمالا آبسه بوده ، خدا روشکر که راحت برات برطرف شده؟؟

هر دو سینه ات میشد؟؟ 

تا چند ماهگی بچه شیرت کم شد و این مشکلت حل شد؟؟ 

ببخشید این همه سوال کردم. ممنون میشم بازم وقت بزاری و جوابمو بدی