2777
2789
عنوان

آپاندیس

192 بازدید | 23 پست

خانوما از صبح که بلند شدم سمت راست شکمم  تقریبا روی کلیم و زیرش درد میکنه صبح دردش زیاد بود ولی الان کمتر شده میتونه مربوط به آپاندیس باشه؟یکمم کمرم درد میکرد که اونم بهترشده الان ولی درد پهلوم و زیرش هنوزم هست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه چون اپان دیس دردش فک نکنم کم بشه.برو دکتر

قلب،لانه ی گنجشک نیست که بهار ساخته شود ودر پاییز باد آن را باخودش ببرد...قلب،مهمان خانه نیست که آدم ها بیایند،دوسه ساعت یا دوسه روز توی آن بمانند و بعد بروند...

سرچ کن ببین

قلب،لانه ی گنجشک نیست که بهار ساخته شود ودر پاییز باد آن را باخودش ببرد...قلب،مهمان خانه نیست که آدم ها بیایند،دوسه ساعت یا دوسه روز توی آن بمانند و بعد بروند...

درد آپاندیس با بی اشتهایی همراهه . شما دراز بکش از یکی بخواه اون قسمت که درد داری رو فشار بده و دستش رو نگه داره باید تو این مرحله درد نداشته باشی بعد بگو دستش رو ول کنه اگه تو این مرحله درد داشتی ممکنه آپاندیس باشه . تشخیص قطعی با سونوگرافی و آزمایشه 

پس چیه بنظرتون؟

ممکنه کلیه باشه

آخه طرف راسته آپاندیس چپ چرا درد کنه؟گشنمه الان چون پانشدم غذا بزارم

نمیدونم میگن چپ بیش تر درد میگیره.من خودم کل شکمم درد میکرد از دست درد اصلا نمی فهمیدم کجا بیش تره کجا کم تر

اگه اشتهات خوبه احتمالش کمه

آنقدر دنیا خر تو خر است که می ترسم حرف آن ها راست از آب دربیاید و آن دنیا هم باشد!