2777
2789
عنوان

آپاندیس

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 23 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم میگن چپ بیش تر درد میگیره.من خودم کل شکمم درد میکرد از دست درد اصلا نمی فهمیدم کجا بیش تره ک ...

آها شما عمل کردی؟علائمت با چی شروع شد و چقد کشید تا بفهمن اپاندیسته

کسی اینجا آپاندیس نداشته یعنی؟؟؟؟؟؟

خودم نه برادرم داشت...

قلب،لانه ی گنجشک نیست که بهار ساخته شود ودر پاییز باد آن را باخودش ببرد...قلب،مهمان خانه نیست که آدم ها بیایند،دوسه ساعت یا دوسه روز توی آن بمانند و بعد بروند...

البته حالت تهوع هم داره معمولا

قلب،لانه ی گنجشک نیست که بهار ساخته شود ودر پاییز باد آن را باخودش ببرد...قلب،مهمان خانه نیست که آدم ها بیایند،دوسه ساعت یا دوسه روز توی آن بمانند و بعد بروند...
بله ولی قطع نمیشه . شما نزدیک به تخمک گذاریت نیست ؟ سنگ یا شن کلیه نداری ؟ ممکنه دردت به خاطر اینا ب ...

نمیدونم چون قرص اورژانسی انداختم قاطی شده پریم این ماهم زود تر شروع شد۷ روز اینا لکه بینی داشتم سه روزم خیلی کم پری شدم،سنگ اینا هم ندارم تاجایی که میدونم

خب چجوری شد یدفعه ای گرف؟

بله.اماشدیدبودبه خودش میپیچید.شما فکرنکنم اما اگه ادامه داشت برودکتر.هیوسین هم برای درد کلیه خوبه بخوری اروم میشی

آها شما عمل کردی؟علائمت با چی شروع شد و چقد کشید تا بفهمن اپاندیسته

اشتها نداشتم از صبحش بعد دل درد کم کم زیاد شد تا جایی که نقش می کشیدم هم دردم می گرفت بعد سونوگرافی و آزمایش خون منفی بود دیگه دکتر معاینه کرد درد داشتم و گفت ورم کرده.تقریبا ۱۲ ساعت

آنقدر دنیا خر تو خر است که می ترسم حرف آن ها راست از آب دربیاید و آن دنیا هم باشد!