2777
2789
عنوان

قد خاستگار

335 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها...واقعا دیگه خسته شدم..خواستگارام هم کوتاه قامت هستن..کسانی هم که معرفی میکنن و دنبال دختر هستن فک میکنم منو به خاطر قد کوتام میخوان که از پسرشون کوتاه تر باشم...خسته شدم دیگه.....

من خودم ۱۵۶ هستم

خواستگاران ۱۶۵ و ۱۶۸ و...

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍

خب خوبه ک

ینی فقط بخاطر قدشون مشکل داری و رد میکنی?! 

168 و اینا ک میخوره ب 156 خب

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم خب قد بلندا معمولا دنبال دختر قد بلندن دیگه 

توهین تلقی نشه ب کسی😘😘

ولی یکی از اقوام ما قدش خیلی بلنده دلیل زن نگرفتنش اینه ک دختری ک خصوصیاتش خوب باشه و قدشون بهم بخوره پیدا نمیکنه 

Sam🩵👦🏼

خب خوبه ک ینی فقط بخاطر قدشون مشکل داری و رد میکنی?!  168 و اینا ک میخوره ب 156 خب

فقط قد نیست ولی بالای ۸۰ درصد به خاطر قد رد میکنم...مامانم میگه آخرش خدا قهرش میگیره از کار من😔

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍
فقط قد نیست ولی بالای ۸۰ درصد به خاطر قد رد میکنم...مامانم میگه آخرش خدا قهرش میگیره از کار من😔

وااااا

قد ک نشد دلیل

اگه طرف همه چیز اوکیه خب رد نکن

بعدم این قد هایی ک گفتی بهت میان دیگه

قد 180 میخوای؟  اونوقت تا شکمش هم نمیرسی و ضایعه که

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

بالای 80 درصد بخاطر قد رد میکنی  

بعد میگی فقط قد نیست😂

تو دردی   💔    هم درمان  تویی   
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز