2777
2789
عنوان

قد خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 27 پست
فقط قد نیست ولی بالای ۸۰ درصد به خاطر قد رد میکنم...مامانم میگه آخرش خدا قهرش میگیره از کار من😔

عزیز دل ان شاءالله برات پیدا بشه بعضی از آقایون از خانومای قد کوتاه خوششون میاد

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب الان مثلا مشکلت چیه عزیزم؟؟

دوست داری شوهرت قد بلند باشه؟؟ ب والا قسم باور کن علاقه ای ک بخاد به خاطر ظاهر صورت بگیره زود دل ادمو میزنه...قد شمام ۱۵۶ هست همون اقای ۱۶۵ و ۱۶۸ براتون کامله مناسبه باید بهم بیاید خب من الان خودم ۱۶۲ هستم و شوهرم ۱۷۲ خیلیم بهم میایم سعی کن عاشق روحیات طدف بشی هیجوقت ظاهربین نباش جون اخرش ب ضرر خودت تموم میشه موفق باشی❤

منم رو قد حساس بودم صبر کن یا یه جوری به گوش اونایی که میان خواستگاریت برسون قد یه معیاره برات پسرا حق انتخاب دارن هرجور دلشون میخواد ایراد میزارن روت ما نداشته باشیم  والاا

وااااا قد ک نشد دلیل اگه طرف همه چیز اوکیه خب رد نکن بعدم این قد هایی ک گفتی بهت میان دیگه قد 18 ...

۱۷۰ نباید باشه دیگه...من کوتاه اون کوتاه بچشم دیگه تو زمینه😁

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍
قد فقط و فقط به خواست خودت ربط داره یکی براش مهمه یکی براش مهم نیست اگر برات مهمه شرط قد بزار ولی ب ...

خب چی کار کنم؟😔

خب الان مثلا مشکلت چیه عزیزم؟؟ دوست داری شوهرت قد بلند باشه؟؟ ب والا قسم باور کن علاقه ای ک بخاد به ...

ممنونم عزیزم...حرفاتون درسته ...من باید کمی رو خودم کار کنم...

[QUOTE=153180362]عزیزمن  جز قدب چیزای دیگه هم فک کن  80درصد بخاطر قد رد میکنی  اون 20درصد مشکلشون چیه ...[/QUOTE

نمیدونم چرا این ۲ سانت به چشم من خیلی میاد...😁

مشکلات بعدی ام مالی هست...تاپیک های قبل گفتم خونوادم خیلی مالی هستن....

منم رو قد حساس بودم صبر کن یا یه جوری به گوش اونایی که میان خواستگاریت برسون قد یه معیاره برات پسرا ...

دقیقا ما چرا ایراد نگیریم 👍