من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
امیدوارم به جز نفراتی که تو صفحه اینستاگرامش از افزایش قد میگن اینجا هم کسی باشه که از نزدیک تجربه ک ...
دکتر اسماعیل توکلی اول میاد مشکلات ارتوپدی حل میکنه ۹۹ درصد مردم جهان مشکلات ارتوپدی دارن و با حل مشکلات ارتوپدی استخوان ها از خم بودن در میان و همین ۳ سانت به قد اضافه میکنه بعد اونم بقیه اضافه افزایش قد ها بخاطر ورزش و برنامه تغذیه هست و طب سوزنی وگرنه اون پکیج دستگاه هیچ تاثیری نداره فقط برا پول هست ولی درکل من دخترم یک ماهه میرم نیم سانت بلند شده و رشد دختر من خیلی کمه بازم تو این یک ماه خیلی خوبه نیم سانت بلند شده چون دختر من هر۶ ماه نیم سانت بلند میشد
دکتر اسماعیل توکلی اول میاد مشکلات ارتوپدی حل میکنه ۹۹ درصد مردم جهان مشکلات ارتوپدی دارن و با حل مش ...
اینام جان خیییلییی ممنون که تجربیات خودت را از دکتر توکلی اینجا بازگو کردی، خیلیها هستن که آرزوشون افزایش قد هست و در به در تو سرچ اینترنتی دنبال نظرات مختلف هستن، من خودم که هر دکتری بخوام برم حتما اسمش رو سرچ میکنم و نظرات رو میخونم، باز هم ازت خیلییی ممنونم، عزیزم، توکلی بعدا اسکن از ستون فقرات رو توی لیست کاراش اضافه کرد، اون اوایل که میرفتم اصلا نداشت این کارو، بعد یه پسره پررو اومده بود که کارش این بود، که خداروشکر الان گویا اون پسر پرروئه رفته ویه خانم اسکن ستون فقرات رو انجام میده
دکتر اسماعیل توکلی اول میاد مشکلات ارتوپدی حل میکنه ۹۹ درصد مردم جهان مشکلات ارتوپدی دارن و با حل مش ...
اتفاقا اینقده مستاصل شدم که داشتم فک میکردم دخترمو ببرم پیشش، هر هفته دستگاه استفاده کنم تا فرصت رشد رو از دست ندم، آخه 15 سالش تمومه، اما الان دارم فکر میکنم که بیفایدست، راه دور، هزینه زیااد، ...
ممنون خانم ساره_نازنین به خاطر تاپیک خوب و نطرات و تجربیات ارزشمندی که به اشتراک گذاشتید،امیدوارم قد دخترتون به دلخواهتون رشد کنه و همیشه در سلامتی کامل باشید.
گفتم اگه عکس باز نشه، متنش بمونه به یادگار برای همیشه، اگه میخواین قد بچه هاتون بلند شه بهشون قهوه ندین، یا اگه میدین کافی دکف(احتمالا دکافیین یا همون بدون کافیین)بدین، اونم مثلا هفته ای یکی دوبار، نتیجه گیری من اصلا بچه ها قهوه، نسکافه و هرچی از اون خونوادست نخورن
و اینجا توضیح داده که کافیین باعث تداخل در جذب کلسیم از روده میشه و متعاقب اون کلسیمی که برای رشد استخوان لازم هست کمتر در دسترس استخوان قرار میگیره، همچنین مصرف قهوه باعث افزایش ریسک پوکی استخوان میشه، منبع مطالب هم معلومه تو عکس از کدوم پیج تو اینتسا برداشتم