من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
دخترم الان ۱۱ سالشه ۸ ماه پیش پریود شد و الان قدش ۱۴۹ است میخواستم بدونم اگه هورمون رشد نزنم و با ور ...
حق داری، متوجه حست هستم، اما به نظرم حتی دکترها هم نمیتونن به یقین بگن، در آینده قراره چی بشه، خیلیاشون چرتو پرت رو با اطمینان میگن که دیدم خلافش اتفاق میافته، ببین خودت دلت به چی هست، منم از شدت نگرانی بدم نمیومد آمپول بزنم براش، باوجود اینکه از 9 سالگی مرتب تحت نظر بود، د کترش اعتقادی به آمپول نداشت، بعد که پریود شد دکترش رو عوض کردم ، گفت برا آمپول دیر شده، دیگه منم گفتم حتما حکمت در این بوده که آمپول نزنم، باور کن اگه زده بودم این افزایش قدش رو فک میکردم کار آمپول بوده در صورتیکه طبیعی بوده
دکتر فوق تخصص غدد است گفت به ۱۶۰ نمیرسه و نهایت ۱۵۵ بشه گفت رشدش متوقف شده البته سن است ...
ببخشیدا دکترا گاهی هم زر زیادی میزنن، داروهای مکمل زیر نظر دکتر براش بگیر ، ورزش ، خواب به موقع ، تغذیه خوب، انشاءالله بیشتر از اونچیزی که دکتر گفته بشه
ببین افزایش داشته دخترم، اما به با کارای جادویی که توکلی ادعا میکنه و هزینه سرسام آور میگیره، اولن که ژنتیگ پدر مادر مهمه، بعد مکمل لازم، بعد تغذیه خوب و مناسب و پرهیز از غذاهای فست فودی و کنسروهایی که مواد نگهدارنده دارن، خواااب سر شب و به موقع، ورزششش و یه سری کارای دیگه که مامانای دوست داشتنی تجربیات خودشون رو گفتن، مثلا حجامت یا سایر تجربیات که باید وقت بزاری و بخونیشون اینجا