من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان .من تقریبا دو سال پیش اینجا پیام گذاشتم اون موقع پسرم تازه وارد ۱۳سال شده بود و قدش ۱۵۹ بود .الان آخرای چهارده سالگیش هست و قدش شده ۱۶۵😔😔.خیلی غصه میخورم و خدا میدونه که چه کارها که نکردم .هر کی هر کاری میگفت انجام دادم ولی واقعا نمیدونم چرا رشدش اینقدر کمه.تنها کاری که انجام ندادم آمپول رشد هست .که خیلی هم ازش میترسم .ولی دوباره وقت دکتر غدد گرفتم که ببرم و باهاش مشورت کنم . من خیلی خیلی تلاش کردم و اصلا کوتاهی نکردم ولی انگار یه جاهایی تلاشهای من کارساز نیست و عوامل دیگه دخیل میشن .هنوزم امیدم رو از دست ندادم .