2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269014 بازدید | 1595 پست

سلام عزیزم من ازش برنامه گرفتم البته من 32 سالم هست 2_3 هفته بیشتر انجام ندادم بعدش وقفه افتاد دوباره ميخوام شروع کنم

دختر شما هنوز خیلی وقت داره و اگه چند آیتم رو رعايت کنه قطعا حداقل به 160 ميرسه 

رژیم غذایی که بنظرم رژیم توکلی و داروهای ویتامینی که ميده خوبه

ورزش ک همگی ميدونيم شامل ورزشهای کششی و پرشی ميشه البته يه سری ورزشها مربوط ب ستون فقرات هم هست که مثلا لوردوز و کیفوز و...رو درمان میکنه اگه دخترتون مشکل پای پرانتزی یا ضربدری داشته باشه ميتونه با رفعش چند سانت بلندتر بشه 

خواب و مسائل روانی ک خواب باید همون 10 شب بره حتما چون هیپوفیز حدود ساعت 12_2 نیمه شب هورمون رشد رو ترشح میکنه و مسائل روانی اینکه استرس و خودخوری و...نداشته باشه

ضمنا نکات طب سنتی هم خیلی خوبه

ترجیحا غذای سرد نخوره البته بعضیش مثل ماهی و.. لازمه که باید با مصلحش بخوره ینی چیز گرمی که اثر سردی رو خنثی کنه و حجامت و سویق سنجد هم خوبه

ضمنا ب نظرم نسبت به قد شما و همسرتون دخترتون در حالت عادی باید خیلی بلندتر بشه 

من مادرم 152 پدرم 165 خودم 157 هستم تازه خیلی بدغذا بودم شبها تا ديروقت بیدار بودم اصلا هم ورزش نکردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من ازش برنامه گرفتم البته من 32 سالم هست 2_3 هفته بیشتر انجام ندادم بعدش وقفه افتاد دوبار ...

ممنون که نظرتون رو اینجا گفتید، لطفا بعد از انجام تمرینات و اتمام داروها هم نظرتون رو بگید ، به نظرم خیلی لازمه و حتما ثواب هم داره، کلی آدم از راههای دور و نزدیک با زحمت و هزینه مالی فراوون میان، نمیدونم واقعیته یا سراب

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

اما اینکه باید 200 هزینه دستگاه آنالیز بدیم تا بعدش دارو بده اصلا منصفانه نیست، میتونه با پول ویزیتی که میگیره و از روی آزمایش هم دارو بده که این کارو نمیکنه

این دستگاهها رو هم با وجود هزینه زیاد ، هم شدتشو کمتر کرده و هم زمانشو، بجز دخترم مراجعه های دیگشو دیدم که اعتراض داشت، منشیه گفت نه چیزی تغییر نکرده، در صورتیکه با وجود اون همه مراجعه یا دستگاش معیوب و مستهلک شده ، شاید هم خرابه، یا بعد از خرابی تعمیرش کردن خلاصه مثله اولش نیس

این دستگاهها رو هم با وجود هزینه زیاد ، هم شدتشو کمتر کرده و هم زمانشو، بجز دخترم مراجعه های دیگشو د ...

منم واسم سوال بود که دستگاهش چيه چون من اصفهانم 

چند وقت یکبار باید از دستگاه استفاده کرد؟

سلام عزیزم من ازش برنامه گرفتم البته من 32 سالم هست 2_3 هفته بیشتر انجام ندادم بعدش وقفه افتاد دوبار ...

رژیم غذایی رو که نوشتم دیدید؟؟ موردی بود که تو رژیم شما باشه و من ننوشته باشم؟؟؟

پسرم ۵سال ۵ ماهش قدش ۱۱۷خوبه؟؟

نمیدونم والا، در مقایسه با دخترم تو همون سن به نظرم خوبه، دخترم همیشه از همه هم سنو سالاش ریزتر بود، نمودار رشد بچگیش همیشه زیر خط قرمز بود، اما هرکسی بستگی به ژنتیکش تو یه سنی رشد خوبی داره