2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269077 بازدید | 1595 پست
منم واسم سوال بود که دستگاهش چيه چون من اصفهانم  چند وقت یکبار باید از دستگاه استفاده کرد؟

میگه هر چی بیشتر دستگاه بزنید بهتر، ماهی دوبار مثلا، حداقلللل میشه ماهی 400 هزارتومن پول دستگاه فقطططط

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا من کاملااا برعکس شنیدم، خواب بعداز ظهر ملاک نیست ، میگن خواب سر شب، از ساعت 9 به بعد، دکتر تو ...

منم قدم كوتاه موند خواب ظهر نداشتم.عزيزم يكم زيادي به دكتر بد بيني.تخم مرغ و شير برا رشد قد عاليه بعلاوه مكمل هاي كلسيم ويتامين دي زينك و منيزيم.ورزش شنا و واليبال و بسكتبال برا قد خيلي خوبه.هويج بستني عاليه هر روز بخوره.يه نسخه افزايش قد طب سنتي هم دارم اونم پيدا ميكنم ميذارم اينجا شايد به درد كسي خورد

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

ویتامین‌های موثر در افزایش قد را بشناسید :

کلسیم ، منیزیم ، روی

ویتامین‌های گروه B

ویتامین‌های D , C , K

از بین ویتامین‌ها B1 و B2 در رشد قد موثر تر از سایراست

💖💖💖💖

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
منم قدم كوتاه موند خواب ظهر نداشتم.عزيزم يكم زيادي به دكتر بد بيني.تخم مرغ و شير برا رشد قد عاليه بع ...

شما مگه دکتر رو میشناسید که گفتید من بدبین هستم؟؟؟، راستش آره تردید دارم که چیزی که میگه واقعیت داره یا نه؟ ولی اگه بدبین بودم باتوجه به هزینه خیلییی بالاییی که باید پرداخت کرد اصلا ادامه نمیدادم

منم قدم كوتاه موند خواب ظهر نداشتم.عزيزم يكم زيادي به دكتر بد بيني.تخم مرغ و شير برا رشد قد عاليه بع ...

اگر  نسخه افزايش قد طب سنتي رو هم پیدا کنید و اینجا بزارید که عاااالی میشه

شما مگه دکتر رو میشناسید که گفتید من بدبین هستم؟؟؟، راستش آره تردید دارم که چیزی که میگه واقعیت داره ...

آخه خيلي در مورد دستماليش توضيح دادي.يه دكتر هيچوقت در حضور پدر مادر همچين كاري نميكنه تازه مگه كجاهارو لمس ميكنه.اگه همچين حسي شما داشته باشي نا خودآگاه به دختراتون منتقل ميشه و ديگه دكتر نميان و دارو هاشو نميخورن.در ضمن به تلاشتون ادامه بديد يك سانتم هم مهمه و اينكه ميگن قد به پدر و مادره... بچه خواهرشوهرم الان هم از مادرش هم پدرش بلندتره و به گفته خودش بارفيكس زياد رفته.ولي خودم ديدم بهش مكمل غضروف ساز و كلسيم مصرف ميكرد.يه نسخه سنتي هم هست ميذارم

من یه پسر ۶ ساله دار م که نسبت به همسناش ریزتره ووزن ۱۶ونیم هست نمیدونم چیکارش کنم خیلی ریزه

تغذیه بچه ها همیشه تو اون سنو سال ذغدغه اصلی خونواده هاست،خیلی بدغذا هستن،  اما به سن بلوغ که نزدیک میشن خیلییی فرق میکنن و حسابی میخورن گاهی بطوری که زیاد خوردنشون میشه دغدغه و نگرانی

اگر  نسخه افزايش قد طب سنتي رو هم پیدا کنید و اینجا بزارید که عاااالی میشه

⁣🔻افزایش قدکودکان به صورت طبیعی 

🔹خوردن فرنی با زعفران به‌ عنوان دسر

⁣🔹سوپ با عصاره  پای مرغ ظهرها

⁣🔹خوردن شیر با پودر سنجد شبها

⁣🔹خوردن ماست با دارچین عصرها

⁣🔹خوردن هندوانه با زنجبیل صبحها

⁣🔹خوردن  ۱۴ عدد برنج صبح ناشتا

⁣🔹خوردن ۱۰ عدد تخم شنبلیله

⁣🔹خوردن ۱۲ عدد تخم سیاهدانه شبها موقع خواب

⁣🔹خوردن تخم بلدرچین با سالاد جوانه گندم صبحها

⁣🔹سبزیجات: کلم بروکلی،گوجه، اسفناج، هویج، شاهی، لوبیا سبز

⁣🔹میوه ها: توت سیاه، گیلاس

⁣🔹آجیل: تخم کدو،پسته، گردو، فندق

⁣🔹گوشت ها: گوشت گوساله، گوشت بوقلمون

⁣🔹حبوبات: نخود،لپه 

آخه خيلي در مورد دستماليش توضيح دادي.يه دكتر هيچوقت در حضور پدر مادر همچين كاري نميكنه تازه مگه كجاه ...

آهان دکتر ربانی رو میگید، آره شک نداشتم و ندارم که روش معاینه دکتر بوده، فقط خواستم بگم باوجود معطلی و شلوغی مطبش و هزینه ویزیت و غرغر دخترم برای معاینه باز هم چندین بار رفتیم تا دیگه ناامید شدم و اصلا ادامه نمیدم، الان دارم پیش دکتر اسماعیلی میرم