2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269310 بازدید | 1596 پست
دوستان چه ورزش یا کاری واس افزایش قد دوران بعد بلوغ خیلی مفیده؟

کانال تلگرامی youngfit رو فالو کن برا قد 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 
برای پسرم ۷ ساله اس

بچه ها اگه شما دکتر بتون بگه هورمون بزنید برا بچه هاتون میزنی د یا ن،،،، دکتر ب من گفت،،، ولی خیلی میترسم 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بله حتما ایدی تلگرام بدید

عزیزم از کی پکیج افزایش قد گرفتی؟؟؟؟؟ تاثیر داشته یا ن 

برای پسرم ۷ ساله اس

برای بچه ۷ ساله فک کنم این ورزش ها زود باشه تو این سن بسکتیال و فوتبال و شیر و تخم مرغ خیلی مفیده و ببریدش دکتر اگه کمبود کلسیم منیزیم و ویتامین داشت درمانش کنید خیلی خیل این کار ها تاثیر داره شب هم زود بخوابه 

ی برنامه هست برای بچه های زیر ۱۸ سال ورزش افزایش قد داره فکر کنم اون براش  مناسب باشه چون وارد برنامه میشی عکس شروعش دوتا کودک همین سن ها هست   اسم برنامه teen workout وارد برنامه شدی گذینه ورزش زیر ۱۸ سال بزن

اون پکیجی که من دارم حجم ورزش هاش براش زیاده به درده ۱۲ سال به بالا میخوره ولی این برنامه هم خیلی خوبه من خودم دخترم انجام میده 

برای بچه ۷ ساله فک کنم این ورزش ها زود باشه تو این سن بسکتیال و فوتبال و شیر و تخم مرغ خیلی مفیده و ...

ممنون از راهنماییتون

از ۲ ماهگی ۹ شب خوابه...

تو ورزش تنبله

کل تابستون شنا میرفت

شنا رو دوس دارع

اما زمستون شد و نمیشه بره....

هر روز ی لیوان شیر و میخوره

سلام .ممنون از تجربیاتتون واقعا تاپیک خوبی بود و خیلی به درد من خورد. نازنین_ساره دخترتون به ۱۶۰رسی ...

نهه  

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد