من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
وای که چقدر من پیام دادم واقعا عذر میخوام 🌸 هرکی پکیج ورزش خواست بهم بگه با کمال میل میفرستم ...
سلام میشه لطفا پکیج رو برای من هم بفرستید منم نوزده سالمه و بشدت قدم اذیتم میکنه و کلیییی ناامید و افسرده شدم😭 واقعا ممنون میشم برام بفرستیدش کلی دعاتون میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همه تاپیک خوندم عزیزمو مطالب مهم یادداشت کردم ممنون ازتون که تجربیاتتون در اختیار ما گذاشتین می ...
سلام عزیزم دکتر ابوالفضل اسداللهی فوق تخصص غدد در شهرری کارش عالیه ازیناکه به سختی باید نوبت بگیری میگه تا ۲۵سالگی امکان افزایش قد وجود داره حتما یه سر بهش بزنید پشیمون نمیشید
پکیج دکتر توکلیه؟ اگ کسی پیشش رفته نتیجه گرفته میشه بگید بیاد صحبت کنیم؟
سلام یه نفر کانال تلگرامی youngfit رو بهم معرفی کرد خواهرش با ورزش هاش دو سال بعد بلوغ 3 سانت رشد کرده حالا یه دوره گذاشته 600،،، نمیدونم نتیجه چیه
سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره
وای که چقدر من پیام دادم واقعا عذر میخوام 🌸 هرکی پکیج ورزش خواست بهم بگه با کمال میل میفرستم ...
سلام بنطرتون ورزش هاش تاثیر داشته؟؟؟؟؟ یا ن
سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره