2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269158 بازدید | 1595 پست
ببخشید پیش توکلی رفتید خوب بود؟ چقدر قد کشیدید و بعد  ۱ سوال مهمه روز اولی که رفتید گفت چقدر قد ...

گفت ما اینجا از ۴ سانت تا ۱۵ سانت افزایش قد داشتیم دیگه بستگی به خودش داره ولی دخترم تو مطب دیده بود کسایی که ۱۵ ساله میان که تو ۴ ماه ۳ سانت اینا افزایش قد داشتن و‌ باز هم داشتن ادامه میدادن و خود دختر منم با اینکه ورزش و تغذیه هارو رعایت نکرد ولی دستگاه هارو مرتب رفت  ۲ سانت بلند شد درکل من خودم ازش راضی هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم ۱۲ ساله و‌ چندماهش هست و‌ هنوزم به بلوغ نرسیده و اینکه قدش ۱۴۴

خانم گل ممکنه لطفا برنامه رژیم غذاییش رو کامل اینجا بزاری و داروهایی که داده، ورزشها

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
خانم گل ممکنه لطفا برنامه رژیم غذاییش رو کامل اینجا بزاری و داروهایی که داده، ورزشها

والا عزیزم فک نکنم دکتر راضی باشه ولی خب شیر حتما بخوره و پودر جوانه گندم تو‌ شیر حل کنه بخوره و … بنظر من ورزش از همشون بیشتر نتیجه داره 

تو دوماه دو سانت خیلی زیاد نیست شاید رشد طبیعیش بوده 

ما از پنجشنبه حجامت رو شروع کردیم دکتر هر دوهفته یه حجامت خاص نوشته اولیش بادکش کل بدن و حجامت عام بود 

سلام،وقتتون به خیر.دخترتون رو بردید حجامت؟قدش تغییری کرده؟ببخشید میپرسم کامنتها رو کامل خوندم ولی متوجه نشدم شروع بلوغ قد دخترتون چند بوده و تا حالا چند سانت اضافه کرده

من هم مشکل قد دخترم رو دارم

والا عزیزم فک نکنم دکتر راضی باشه ولی خب شیر حتما بخوره و پودر جوانه گندم تو‌ شیر حل کنه بخوره و … ب ...

اره ورزش خیلی مهمه بعدش خواب ...دکتر غدد و طب سنتی که من رفتم هر دو روی خواب زود خیلی زیاد تاکید کردن ...ولی هردو اصلا سفارش غذایی ندادن 

والا عزیزم فک نکنم دکتر راضی باشه ولی خب شیر حتما بخوره و پودر جوانه گندم تو‌ شیر حل کنه بخوره و … ب ...

اگر اشتباه نکنم گفتید تا الان 4 میلیون هزینه کردید و برنامه و یه سری کارهای دیگه دریافت کردید، پس به نظر خودم اصلا هم اشکالی نداره در میون گذاشتن تجربیاتمون، شاید هر کسی توان پرداخت این هزینه ها رو نداشته باشه،(البته که خودم هم سالیان قبل همین حدود هزینه کردم، البته اون اوایل طب سوزنی نداشت، من اسکن اسکلت انجام دادم و بارها دستگاه زدم) و برای من باعث افتخار هست اگه ببنم قد بچه های سرزمینم خوب رشد میکنه و کمبودی ندارن، دکتری که ویزیت میگیره و مشکل مراجعه کننده بحث قد هست باید صرفا با دریافت ویزیت مشاوره بده ولی ایشون دکون باز کردن و سود خوبی هم به جیب میزنه که نوش جونش به من ربطی نداره، اما با صحبتش که گفت قد بلند شدن کار لاکچری و باید بابتش هزینه داد اصلا موافق نیستم، خیلی از خونواده ها که توان تهیه تغذیه مناسب برا بچه هاشون رو ندارن بیشتر نیاز دارن که در جریان قرار بگیرن به همین دلیل تمام تجربیات خودم رو اینجا به اشتراک گذاشتم و مطمئنم اگر درصد کمی از نظرات به درد کسی بخوره نه تنها اشکالی نداره بلکه حکم ، تو نیکی میکنو در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز--امیدوارم قد دختر گلتون به اون اندازه ای که میخواید برسه و شادو سلامت باشید عزیزم  

سلام،وقتتون به خیر.دخترتون رو بردید حجامت؟قدش تغییری کرده؟ببخشید میپرسم کامنتها رو کامل خوندم ولی مت ...

بله سال گذشته یه بار حجامت عام، ساکرال، ساقین (حجامت گوش خودش انجام نداد)-یکی دو سانت به نظرم فرق کرده، اندازه نزدم، امسال هم به زودی سری جدید حجامت رو انشاءالله میبرمش

بله سال گذشته یه بار حجامت عام، ساکرال، ساقین (حجامت گوش خودش انجام نداد)-یکی دو سانت به نظرم فرق کر ...

حجامت نقره نداست ؟ به ما ۶ تا برگ حجامت داده هر دوهفته همراه بادکش کل بدن انجام بدیم بعدش دوباره بریم ویزیت 

سلام.من‌خواستم تجربیاتم رو بگم،من‌دو‌سه سانت مونده قد دخترم برسه به اون اندازه که ژنش هست،

دوساله هر کاری که فکر کنید کردم حالا اینجا میگم به درد بقیه بخوره،

دختر من نه ساله بود سینه هاش بر جسته شد،من رفتم متخصص غدد و تحت نظر بود،

خودم به شدت مخالف بودم جلو‌بلوغ رو بگیرم و هورمون دریافت کنه،چون عوارضش نا مشخصه حتی اگر قدش کوتاه میموند نمیتونستم دست ببرم در روال طبیعی بدنش،

البته طبق نظر دکتر زودرس محسوب نمیشد،

ده سال و نیم رو رد کرد پریود شد با قد 150_۱۵۱

وقتی اولین علامت بلوغ روداشت ۱۴۲ بود،

قد مورد انتظار براش ۱۶۳ بود و زمان‌پریود ۱۲ سانتی فاصهداشت،

دکتر براش ال آرژنین شروع کرد،کلسیم و ویتامین دی و زینک و امگا ۳،

خیلی دقیق مصرف کرد،در کنارش طبق توصیه دکتر دوچرخه گرفتیم روزی ۴۵ دقیقه و شنا رفت سه روز در هفته،پرشدر روز صدبار،آویزون شدن از بارفیکس،ورزش کششی هر روز

غذاهای فست فود و‌کنسرو و سس و ...حذف شد،

لبنیات ماست شیر کشک یک روز در میون یک تخم مرغ،یک روز در میان صبحانه حبوبات،شب قبل خواب پودر سنجد در شیر،روزی یکبار ماست با جوانه گندم،شیر بادام دوبار در هفته،فرنی چهار مغز دوبار در هفته،این کارا رو یک سال کامل انجام دادیم،

خوابش هم شد ده شب راس ده خواب بود

هر سه ماه هم عکس صفحات استخوانی،

الان ۱۲ سالشه قدش ۱۶۰ رسیده،فعلا دارو ها قطع شده و فقط ورزش و رژیم غذایی رو رعایت میکنه

بله سال گذشته یه بار حجامت عام، ساکرال، ساقین (حجامت گوش خودش انجام نداد)-یکی دو سانت به نظرم فرق کر ...

بله کامل صفحات رو خوندم.منظورم امسال بود.کجا میبرید برای حجامت؟من بردم پیش دکتر ابراهیم ابراهیمی.اما چند بار رفتم فقط بادکش کرده حجامت انجام نداده هنوز.آغاز بلوغ قد دخترتون چند بود؟🙏