2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269158 بازدید | 1595 پست

سلام 

این تاپیک برای ۹۹ هستش

الان دخترتون قدش چنده؟؟ 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمریناتی مانند شنا، ورزش های شامل پریدن (مانند بسکتبال)، برخی از موقعیت های یوگا مانند سوریا ناماسکار، کشش، جست و خیز و آهسته دویدن نیز می توانند در افزایش قد کودک شما در سالهای رشد خود کمک نمایند

دختر من ۴ سالش قد ۱۰۰ چی برای قد خوبه؟؟خیلی نگرانم شیر اصلا نمیخوره،،خودم ۱۵۵ همسرم ۱۸۰یا۱۸۲

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
عزیزم من کنجکاو خودت شدم گفتی شاغلی شغلت چیه؟؟ من حسم میگه دخترت هم قدخودت میشه اصلا نگران نباش

کارمند-ممنونم ، امیدوارم همینطور بشه

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
دختر من ۴ سالش قد ۱۰۰ چی برای قد خوبه؟؟خیلی نگرانم شیر اصلا نمیخوره،،خودم ۱۵۵ همسرم ۱۸۰یا۱۸۲

تجربیات من و دیگران تو این تاپیک رو بخون

من 14 سالم بود 160 بودم ولی پدرم 162 بودن مادرم هم 160 کم رشد کرده پس نسبت به قد پدرش

چقدر خوب، پس شما نه به پدر رفتتید نه به مادر، ژن رو از نسلهای قبلتر گرفتید 

میگن  ،ماست از شیر کلسیمش بیشتره، و کشک از همه بیشتر کلسیم داره

شما رژیم غذایی هم ازش گرفتی؟ چقدر هزینه کردید برای رژیم غذاییش؟

برهه رژیم غذایی هم براش گرفتم والا تو این دو ماه با دستگاه ها و طب سوزنی ها و ورزش ها و رژیم غذایی ها برام ۴ ملیون تموم شده

میشه لطفا بگی دختر گلتون چند سالشه و قدش چقدر هست؟ 

دختر من ۱۲ ساله چند ماهش بود رفت پیشش و تو دو ماه ۲ سانت دخترم بلند شد البته بگما دخترم نه ورزش نه تغذیه رعایت نمیکرد شاید هفته ای ی بار ورزش هاشو میکرد ولی مرتب دستگاه هاشو و طب سوزنی هاشو استفاده کردیم خود دکتر گفت اگه رعایت میکرد تو ۲ ماه ۴ سانت بلند میشد