2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269110 بازدید | 1595 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستور غنی سازی غذا

گندم و برنج را بدون روغن کمی تفت دهید و به صورت آرد درآورید.انواع حبوبات مانند لوبیا، ماش و ...را پس از خیساندن و جدا کردن پوست کمی تفت داده و پس از خشک کردن آنها را به صورت آرد در آورید، سپس این ترکیبات را به نسبت 2قاشق آرد گندم ، دوقاشق آرد برنج و 1قاشق آرد حبوبات(بسته به نوع غذا) در هنگام طبخ به انواع سوپ، آش و یا خورشت اضافه کنید.

همچنین با پختن قلم گوساله یا بره، بعد از سرد شدن ، با جدا کردن و دور ریختن چربی روی آن، مایع باقیمانده را که غنی از مواد مغذی هست به غذا اضافه کنید، مایع را پس از منجمد کردن در قالبهای یخ جهت استفاده در فریزر نگهداری کرده و هر بار 3 تا 4 مکعب به غذا اضافه کنید

این دستور رو از دکتر سیدضیاالدین مظهری متخصص تغذیه گرفتم، دکتر خوب و باحوصله ای که خوب وقت گذاشت، آزمایش رو مورد به مورد بررسی میکرد، از ایشون خیلی خوشم اومد .

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
اغلب دکترا وجدان ندارن، اصلا نمیتونن حسو حال مراجعه کنندشون رو درک کنن، من که مرتب پیش ربانی میبردم ...

این دکتر جدیده گفت جگرو گوشت زیاد نخوره آهنش زیاده مانع رشدش میشه یکماه قبلش یه دکتر برای موهاش بردم گفت قرص آهن بده 🤪 چقدر سخته تصمیم گرفتن 😅 من فعلا با این جدیده میرم دو تا ورزش داده تو اتاق تاریک هر کدوم رو یه ربع انجام بده بعد تعطیبات هم آزمایش بدم دوباره ببرم پیشش الان نگاه کردم تاریخ ویزیتش و شروع داروها دقیقا دوماه شده ۴ سانت حدودا قد کشیده تازه ۱۵۰ ...الان فصل بهاره موقع رشده باید رشدشون سریعتر بشه 

این دکتر جدیده گفت جگرو گوشت زیاد نخوره آهنش زیاده مانع رشدش میشه یکماه قبلش یه دکتر برای موها ...

دکتر ، آزمایش دید که گفت آهن زیادی نخوره؟ ممکنه ورزشهارو بگی چیا هست، اگه عکسی چیزی داری بتونی بفرسی ممنون میشم

این دکتر جدیده گفت جگرو گوشت زیاد نخوره آهنش زیاده مانع رشدش میشه یکماه قبلش یه دکتر برای موها ...

شما تهران هستید؟ اسم دکترتون چیه؟ تخصصش چیه خانومی؟

دکتر ، آزمایش دید که گفت آهن زیادی نخوره؟ ممکنه ورزشهارو بگی چیا هست، اگه عکسی چیزی داری بتونی بفرسی ...

اره از آزمایشا گفت ...ورزشها یکیش میپره بالا همزمان دستهارو هم به هوا پرتاب میکنه یه چیزی شبیه کاری که تو والیبال میکنن یک ربع تو تاریکی 

اونیکی هم انگشتهارو قلاب میکنه بالای سرش میکشه همزمان روی پنجه پا خودشو میکشه مرتب میکشه جهش به سمت بالا رو پنجه داره یه کم الاکلنگی میشه 

تو مشخصاتت زدی 17 سال که؟؟؟ ولی حالا چه 15 چه 17، بازم فرصت هست و تحقیق کن و به کار ببند تا انشاءالل ...

نه بابا اونو شانسی زدم که تغییر کنه😅⁦🚶🏻‍♀️⁩

من میرسم به رویاهام🪐😇
برای حجامت داشتم میگشتم اینجارو پیدا کردم زنگ زدم برای ۱۴ فروردین وقت داد https://www.instagram.co ...

ساینا جان آدرسش کجاست؟ و لطفا حتما و حتما تجارب شخصی و مطالبی رو که بهتون گفتن بیاد اینجا بازگو کنید تا بلکه دیگران هم استفاده کنن و دعای خیرشون نصیب شما هم بشه انشاءالله

برای حجامت داشتم میگشتم اینجارو پیدا کردم زنگ زدم برای ۱۴ فروردین وقت داد https://www.instagram.co ...

نگاه کردم آدرسش رو درمانگاه اسرا طرفای نارمکه، منتظر نظرات خوبت هستم، منم تو فروردین حجامت مجدد میبرم حتما