2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 268925 بازدید | 1594 پست
تاری جان راستی الان یادم اومد در جواب اینکه گفته بودی ایکاش دوسال قبلتر اقدام میکردی و افسوس میخوردی ...

دختر من کلاس پنج پریود شد 

الان که شونزده سالشه فقط هفت سانت اضاف کرده 

با وجود اینکه به تغذیش اهمیت دادم و مرتب ورزش کرد 

خودم که افسرده شدم 

همش میگم من کم گذاشتم که بچم رشد نکرد ،؟؟ 

خودم ۱۶۲ 

شوهرم ۱۷۷

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟
پسر منم متولد مرداد نود و پنجه  قدش همینه  نمودار قدیشون رو مرزه  ترامپولینو ...

ترامپولین پارسال حدود آذر ماه گرفتم.۱۶۰۰از دیجی کالا.بنظرم اول با دکترصحبت کن که برا افزایش قد مشکل نداره.من که هرروز دارم خودخوری میکنم.وضعیت هم جوریه که نمیشه ببرمش متخصص غدد بخاطر کرونا.اگه از دکتر پرسیدی بمنم اطلاع بده عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترامپولین پارسال حدود آذر ماه گرفتم.۱۶۰۰از دیجی کالا.بنظرم اول با دکترصحبت کن که برا افزایش قد مشکل ...

خودمم کلی تونت درمورد پریدن خوندم 

بیشتر موافقن 

منم شرایط دکتر رفتن ندارم 

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟
خیلی میترسم بخاطر ترامپولین.همش میگم کاش نمیگرفتم.چون مرتب میپره،میگم شاید فشار بیاره به استخون هاش ...

من که از خیلی ها و حتی پزشکا شنیدم پریدن و طناب زدن خوبه

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
خب الانم بیشتر از اون چیزی شده که دکترا میگفتن هنوزم بلند میشه حتما 

تاری فکر کنم بد نوشتم، انگار اون زمان 152 یا 153 بود و الان 155 و همونطور که دکتر سق سیا گوف دیگه قد نمیکشه و هیچ وقت هم قد خودم نمیشه، دیگه دارم ناامید میشم، دیگه قرص زینک به این سادگی چیه، میگه نمیخورم یبوست میشم، البته از تنبلیشه، کلی قرص  ال آرژنین و کلسیم رو هم نخورد گوف بزرگن تو گلوم گیر میکنه، دیگه من وظیفمو انجام دادم، فقط یه حجامت ساقین مونده که ببرمش

دختر من کلاس پنج پریود شد  الان که شونزده سالشه فقط هفت سانت اضاف کرده  با وجود اینکه ...

کلاس پنجم زود بوده به نسبت دختر من که آخرای کلاس هفتمش بود، پریود شد و روی 155 مونده، ایکاش دخترا دیگه از مادراشون کوتاهتر نمیشدن  

دختر من کلاس پنج پریود شد  الان که شونزده سالشه فقط هفت سانت اضاف کرده  با وجود اینکه ...

امسال میره کلاس دهم؟؟؟

تاری فکر کنم بد نوشتم، انگار اون زمان 152 یا 153 بود و الان 155 و همونطور که دکتر سق سیا گوف دیگه قد ...

حرص نخورین تو این سن دیگه قرص زینک و آرژنین جواب نمیده منم دیگه نمیخورم😔حجامتم که هنوز جواب نداده...۱۵۵ هم خوبه من به ۱۵۵ راضیم اما خب ۴ سانت مونده تا برسم به ۱۵۵....

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!

سلام نازنین جان .چقدر خوشحال شدم که بعد از سالها دیدم یه تاپیک درست و حسابی زده شده و خوب داره پیش می‌ره و از همه مهمتر پر از تبلیغات الکی نیست .منم از کاربرهای قدیم سایت هستم و مدتها بود که دیگه هیچ تبادل نظری نداشتم .الانم با کاربریه جدید وارد شدم .تمام سی و هفت صفحه رو مو به مو خوندم .ممنون از اطلاعات خوبی که به اشتراک گذاشته شده 

پسر من الان یک ماهه وارد سیزده سالگی شده قدش ۱۵۹ و از پارسال علائم بلوغ درش ظاهر شده .من از هفت ،هشت سالگی همیشه دنبال این مسئله بودم.چون ژن کوتاهی رو داره .اول از دکتر تغذیه شروع کردم .میبردمش پیش دکتر مظهری ،ولی چون پسر من اصلا خوب نمی‌خورد رژیمش فایده نکرد .بعد هشت سالش بود بردمش پیش دکتر صالح‌پور که واقعا وقت گرفتن ازش عذاب بود.نزدیک دو سال هم پیش اون می‌رفتیم .هر دفعه کلی شربت ویتامین و کلسیم میداد و کپسول آرژنین .ولی دریغ از یه کوچولو تغییر .متاسفانه دکتر هم اصلا خوش اخلاق نبود چون پسر من مثلا نمیتونست کلسیم رو صبح بعد از صبحانه بخوره یا آرژنین رو اگر کپسول هزار بهش میدادم معده اش رو اذیت میکرد و دچار حالت تهوع و دل درد میشد .وقتی به دکتر میگفتم با من دعوا میکرد.برای همین دیگه نبردمش .به جای اون بردمش ثبت نام کردم استخر و تا قبل از کرونا استخر هم می‌رفت .خودمم دائم مراقب رژیم غذاییش بودم .ولی باز هم از همسالاش کوچکتر و ریزتر بود .دوباره بردم پیش دکتر تغذیه این دفعه رفتم پیش دکتر هاله جوادیه که همسرش هم متخصص غدد هستن و اصلا ایشون پسرم رو ویزیت کرد و یک رژیم بلند بالا و سختی رو داد دستمون.شش دوره رژیم رو با هر بدبختی بود رعایت کردم چون یه سری چیزایی داشت مثل ماهی کیلکا یا پاچه ی گوسفند یا میگو که پسر من اصلا دوست نداره .علاوه بر رژیم ویتامین سی و فولیک اسید و امگا سه و ویتامین دی هم داده بود و اینکه هر روز باید ششصدتا طناب میزد که پسر من به زور دویستا میزد .خلاصه تو اون دوره هم رشدش مثل قبل بود و من چیز خاصی ندیدم .منم بیخیال رژیمش شدم .واقعا دیگه نمی‌دونستم باید چیکار کنم دوباره شروع کردم به تحقیق .یه دکتری رو معرفی کرده بودن به اسم دکتر شعبانی بازم با کلی سختی وقت گرفتم و شهریور ماه بردمش.خوشبختانه دکتر آروم و خوش اخلاقیه. آزمایش و عکس از مچ دست داد ولی فقط یه ویتامین دی نوشت گفت احتیاج به ویتامین خاصی نداره .لبنیات و پروتئین بخوره و پیاده روی کنه و شبها زود بخوابه همییین😐.بعد هم گفت دی ماه دوباره بیارش .یعنی واقعا دیگه نمی‌دونم باید چیکار کنم .درمونده شدم .یه وقتهایی فکر میکنم از دکتر بخوام براش آمپول رشد بنویسه ولی اینقدر از عوارضش میترسم که تا حالا نتونستم خودم و راضی کنم .خسته شدم قبل اینکه اینجا رو بخونم فکر میکردم فقط منم که این همه خودمو و بچمو عذاب دادم .

راستی یادم رفت بگم چندبار هم طب سنتی بردم .کوچکتر بود دوبار هم حجامت عام و یه مدت بادکش هم انجام دادیم ولی اتفاق خاصی نیفتاد .یعنی من زود بردم برای حجامت ؟به نظرتون دوباره ببرمش ؟ اصلا هم دوست نداره و به زور باید ببرمش .موندم به خدا .میترسم زمان رو از دست بدم .

ببخشید تو سن 22 سالگی دخترا هم میشه قد بکشن ؟

کلی تبلیغ هست که میگن میشه و قد میکشن، من که تو سن 14 سالگی به مشکل خوردم برای دخترم، البته اراده و پشتکار خیلییییی مهمه، چیزی که من دستگیرم شده این هست که ویتامینهای مهم که چندین بار قبلا گفتم خورده بشه و ورزشهای کششی رمزش هست، نیازی به مراجعه به دکترای پولکی و خرید پکیجهای بیخودی نیست

پسر من الان یک ماهه وارد سیزده سالگی شده قدش ۱۵۹ و از پارسال علائم بلوغ درش ظاهر شده .من از هفت ،هشت ...

پرنیا جان، سیزده سالگی ابتدای رشد و بلوغ پسراست، تازه شروع به قد کشیدن میکنه، امیدوارم حسابی قدش بلند بشه، به نظرم نباید نگران باشی، برای دخترا آخر وقت قد کشیدن هست این سن برای پسرا تازه میخواد شروع بشه و تا 14 ، 15 حتی 16 سالگی هم ادامه داره