پسر من الان یک ماهه وارد سیزده سالگی شده قدش ۱۵۹ و از پارسال علائم بلوغ درش ظاهر شده .من از هفت ،هشت سالگی همیشه دنبال این مسئله بودم.چون ژن کوتاهی رو داره .اول از دکتر تغذیه شروع کردم .میبردمش پیش دکتر مظهری ،ولی چون پسر من اصلا خوب نمیخورد رژیمش فایده نکرد .بعد هشت سالش بود بردمش پیش دکتر صالحپور که واقعا وقت گرفتن ازش عذاب بود.نزدیک دو سال هم پیش اون میرفتیم .هر دفعه کلی شربت ویتامین و کلسیم میداد و کپسول آرژنین .ولی دریغ از یه کوچولو تغییر .متاسفانه دکتر هم اصلا خوش اخلاق نبود چون پسر من مثلا نمیتونست کلسیم رو صبح بعد از صبحانه بخوره یا آرژنین رو اگر کپسول هزار بهش میدادم معده اش رو اذیت میکرد و دچار حالت تهوع و دل درد میشد .وقتی به دکتر میگفتم با من دعوا میکرد.برای همین دیگه نبردمش .به جای اون بردمش ثبت نام کردم استخر و تا قبل از کرونا استخر هم میرفت .خودمم دائم مراقب رژیم غذاییش بودم .ولی باز هم از همسالاش کوچکتر و ریزتر بود .دوباره بردم پیش دکتر تغذیه این دفعه رفتم پیش دکتر هاله جوادیه که همسرش هم متخصص غدد هستن و اصلا ایشون پسرم رو ویزیت کرد و یک رژیم بلند بالا و سختی رو داد دستمون.شش دوره رژیم رو با هر بدبختی بود رعایت کردم چون یه سری چیزایی داشت مثل ماهی کیلکا یا پاچه ی گوسفند یا میگو که پسر من اصلا دوست نداره .علاوه بر رژیم ویتامین سی و فولیک اسید و امگا سه و ویتامین دی هم داده بود و اینکه هر روز باید ششصدتا طناب میزد که پسر من به زور دویستا میزد .خلاصه تو اون دوره هم رشدش مثل قبل بود و من چیز خاصی ندیدم .منم بیخیال رژیمش شدم .واقعا دیگه نمیدونستم باید چیکار کنم دوباره شروع کردم به تحقیق .یه دکتری رو معرفی کرده بودن به اسم دکتر شعبانی بازم با کلی سختی وقت گرفتم و شهریور ماه بردمش.خوشبختانه دکتر آروم و خوش اخلاقیه. آزمایش و عکس از مچ دست داد ولی فقط یه ویتامین دی نوشت گفت احتیاج به ویتامین خاصی نداره .لبنیات و پروتئین بخوره و پیاده روی کنه و شبها زود بخوابه همییین😐.بعد هم گفت دی ماه دوباره بیارش .یعنی واقعا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم .درمونده شدم .یه وقتهایی فکر میکنم از دکتر بخوام براش آمپول رشد بنویسه ولی اینقدر از عوارضش میترسم که تا حالا نتونستم خودم و راضی کنم .خسته شدم قبل اینکه اینجا رو بخونم فکر میکردم فقط منم که این همه خودمو و بچمو عذاب دادم .
راستی یادم رفت بگم چندبار هم طب سنتی بردم .کوچکتر بود دوبار هم حجامت عام و یه مدت بادکش هم انجام دادیم ولی اتفاق خاصی نیفتاد .یعنی من زود بردم برای حجامت ؟به نظرتون دوباره ببرمش ؟ اصلا هم دوست نداره و به زور باید ببرمش .موندم به خدا .میترسم زمان رو از دست بدم .