2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269111 بازدید | 1595 پست
حجامت سخت نیست؟ درد نداره؟، دخترم  اینقده ترسوست که هرچی میگم بیا برات خوبه، برا جوشای صورتش می ...

نه زیاد درد نداره دختر منم اتفاقا خیلی ناز نازیه 

ولی اولش بادکش میکنن اون قسمتو بعد تیغ میزنن 

وچون اینا بچن عمیق نمیزنن تیغو 

آره خیلی خوبه پاکسازی میکنه بدنشونو  واینکه دیگه کمترم مریض میشن 

اسم دکترش چی هست؟ آدرسش کجاست؟ تفاوتی هم حس کردید؟ بجز رنگ پوستش، اشتها، وزن و قد هم تغییری داشته؟

دکترش ما کرج هستیم دکتر ام البنین توکلی هست

آره هیکلش داره رو فرم میاد خیلی داره خوب میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این جنسینگی که شما خوردی جنسینگ هندی بود؟آخه میگن جنسینگ هندی برای قد خوبه  که من چند جا ...

من اصفهان می‌خریدم اون سالها بود 

الآنم نمیدونم

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
سلام حالتون خوبه هنوز نتیجه نگرفتین

از اونجایی که دخترم تو سن رشد هست، نمیتونم بگم نتیجه گرفتم یا نه، دخترم 13 سالشه و از بهمن ماه سال گذشته تا الان 3 سانت افزایش قد داشته ، که بنظرم اصلا قابل توجه نیست

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
سلام خانم پیش کدوم دکتر میرید برای افزایش قد چند سالتوکه و اینکه چقدر افزایش داشتید ممنوت

دخترمو پیش دکتر توکلی میبرم، 13 سالشه ، 152 بوده شده 155

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
از اونجایی که دخترم تو سن رشد هست، نمیتونم بگم نتیجه گرفتم یا نه، دخترم 13 سالشه و از بهمن ماه سال گ ...

خدای من این خیلییی کمه نه ماهه حداقل باید پنج سانت قد میکشید پس رو من که ۲۰سالمه فک کنم اصلا اثرنکنه من تو سن دخترشما بودم وبلوغ شده بودم که مادرم منو برد دکتر ۱۵۰بودم تو یه سال شدم ۱۶۰بنظرم دکترشو عوض کنید