من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
از اونجایی که دخترم تو سن رشد هست، نمیتونم بگم نتیجه گرفتم یا نه، دخترم 13 سالشه و از بهمن ماه سال گذشته تا الان 3 سانت افزایش قد داشته ، که بنظرم اصلا قابل توجه نیست
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
از اونجایی که دخترم تو سن رشد هست، نمیتونم بگم نتیجه گرفتم یا نه، دخترم 13 سالشه و از بهمن ماه سال گ ...
خدای من این خیلییی کمه نه ماهه حداقل باید پنج سانت قد میکشید پس رو من که ۲۰سالمه فک کنم اصلا اثرنکنه من تو سن دخترشما بودم وبلوغ شده بودم که مادرم منو برد دکتر ۱۵۰بودم تو یه سال شدم ۱۶۰بنظرم دکترشو عوض کنید