2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269110 بازدید | 1595 پست
من قدم ۱۸۴سانته  می‌دونم باید چکار کرد بلند شد خیلی راحته

خوب بنفشه جون شما که میدونی راه حلشو میگی خیلی راحته خوب بگو دیگه عزیزم

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای دارم یه کلیپ تو واتس آپ میبینم که مهمان برنامه تلویزیونی میگه شیر طبعش سرده بلغم رو زیاد میکنه در نتیجه دچار شکستگی و پوکی استخوان میشن ، ماست هم اسید لاکتیک داره که کلسیم رو از استخوان میکنه و باعث پوکی استخوان میشه!!!!!!!!!!    ولی آب کله پاچه خیلیی خوبه، کلسیم داره، طبعش هم سرد نیست!

https://nabzebaazaar.com/به‌-جای-شیر-و-ماست،-کله-پاچه-بخورید-فیل/لینکشو پیدا کردم تو سایت، گویا بعدا بهش اعتراض شده، : 

از ظهر امروز در فضای مجازی ویدئویی دست به دست می‌شود که کارشناسی در آن شیر و لبنیات را عامل پوکی استخوان معرفی می‌کند و توصیه دارد که مردم کله پاچه بخورند.

کیانوش جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در واکنش به این توصیه، در توییتی نوشت: «اگر بیش از ۱۵۶ شبکه رادیو و تلویزیونی داشته باشیم و در تامین برنامه و تولید محتوا بمانیم چنین میشود!‏ اگر از لُپ لُپ هم کارشناس استخراج و دعوت کنیم، این همه گاف و قصه و غصه پیاپی بیرون نمیاد! ‏اگر شبکه قرآن لطف کند و کارشناس طب نیاورد، باور کنید زمین و زمان بهم نخواهد ریخت!»

وااای دارم یه کلیپ تو واتس آپ میبینم که مهمان برنامه تلویزیونی میگه شیر طبعش سرده بلغم رو زیاد میکنه ...

شیر اگه سردی خورد قائدتا خیلی خوب نیست 

ولی اگه داعش کرد خورد یا شیره خرما یا همراه خرما دیگه مشکلی به وجود نمیاره 

طب سنتی چرت و پرت زیاد میگه 

مثل اون دفعه راه حل کرونا نیش زنبور یا پنبه روغن بنفشه 

همه چرت و پرت بود

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
خوب بنفشه جون شما که میدونی راه حلشو میگی خیلی راحته خوب بگو دیگه عزیزم

خیلی راحته 

شیر همراه جنسینگ به مدت ۴۰روز 

همراه ورزش کششی 

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
میشه بگید برا پسرم چیکار کنم

یه دستور غنی سازی غذا از دکتر سیدضیا الدین مظهری میزارم، اگه میتونید رعایت کنید، 

گندم و برنج را بدون روغن کمی تفت دهید و به صورت آرد درآورید.انواع حبوبات مانند لوبیا، ماش و ...را پس از خیساندن و جدا کردن پوست کمی تفت داده و پس از خشک کردن آنها را به صورت آرد در آورید، سپس این ترکیبات را به نسبت 2قاشق آرد گندم ، دوقاشق آرد برنج و 1قاشق آرد حبوبات(بسته به نوع غذا) در هنگام طبخ به انواع سوپ، آش و یا خورشت اضافه کنید.

همچنین با پختن قلم گوساله یا بره، بعد از سرد شدن ، با جدا کردن و دور ریختن چربی روی آن، مایع باقیمانده را که غنی از مواد مغذی هست به غذا اضافه کنید، مایع را پس از منجمد کردن در قالبهای یخ جهت استفاده در فریزر نگهداری کرده و هر بار 3 تا 4 مکعب به غذا اضافه کنید

اگه بتونید انجام بدید باید عالی باشه، رژیمهای دکتر اسماعیلی هم همشو گذاشتم تا جایی که میشه تو برنامه غذاییش بزارید

شیر اگه سردی خورد قائدتا خیلی خوب نیست  ولی اگه داعش کرد خورد یا شیره خرما یا همراه خرما دیگه ...

عااالی گفتی    

خیلی راحته  شیر همراه جنسینگ به مدت ۴۰روز  همراه ورزش کششی

جنسینگ از کجا تهیه کنم؟ عطاریها دارن؟شامپو جنسینگ یادمه ، برای مو بود، یه ریشه غده ای مانند تو شامپو بود اما خوراکیشو نشنیده بودم، شما خودتون هم خوردید؟ مزه خاصی د اره؟

جنسینگ از کجا تهیه کنم؟ عطاریها دارن؟شامپو جنسینگ یادمه ، برای مو بود، یه ریشه غده ای مانند تو شامپو ...

من خودم وقتی ۱۶سالم بود میخوردم 

جنسینگ از عطاریا بخر 

جنسینگ مثل ریشه هست 

مزش تقریبا تلخه ولی همراه شیر با عسل بخور 

یعنی کاملا باید آسیاب بشه 

من خودم وقتی ۱۶سالم بود میخوردم  جنسینگ از عطاریا بخر  جنسینگ مثل ریشه هست  مزش تق ...

شما برای قد خوردی؟ راستی اون قسمت امضات که قدت رو گفتی خیلی بامزست، به نظرم شاید شما دیگه شاکی باشی؟!

شما برای قد خوردی؟ راستی اون قسمت امضات که قدت رو گفتی خیلی بامزست، به نظرم شاید شما دیگه شاکی باشی؟ ...

آره  واسه تقویت استخوان و رشد خوردم بعد بارداریم 

قد برام خیلی مهمه 

نه اتفاقا خیلیم خوشحالم قد بلند

آره  واسه تقویت استخوان و رشد خوردم بعد بارداریم   قد برام خیلی مهمه  نه اتفاق ...

آخه قد بلند برا خانما ، موقع ازدواج کار سختی میشه، جالب نیست خانوم از آقا خیلی بلندتر باشه، شاید در مورد قد شما و همسرتون دردسر درست نکرده، خوشحالم از قدتون راضی هستید، زن داداش خودم بنظرم قدش180 هم نیست، اگه پاشنه بلند بپوشه از برادرم بلندتر میشه، همیشه میگه ایکاش چند سانت کوتاهتر بودم :)