2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269110 بازدید | 1595 پست
دخترم چهارده سالش هست الان یک سال و نه ماه هست پریود شده تو این مدت فقط ۴ سانت بلند تر شده ۳ سانت هم ...

عزیزم قد میکشه دختر من ۱۳ سالش پر،یود شد الان ۱۷ سال ونیمشه همون یک سانت یک سانت قد کشید ۱۵۴ هم بد نیست مطمعنا بازم قد میکشه شک نکن اینقد به خودتم استرس نده آره طب سنتی خوبه حتما ببرش هم حجامت میکنه هم دارو میده واینکه با دخترتون حرف بزنید بهش اعتماد به نفس بدید حتما ورزشم بفرستیدش خوبه 

نگرانم نباش اینقد دقیقا این روزا رو من تجربه کردم کلی استرس کشیدم بخدا الان در درجه اول سلامتیش وآینده که به جایی برسه برام مهمه نمیگم دوست نداشتم بلندتر بشه چرا دوست داشتم ولی خب ژنتیکمون همینه نمیشه که به زور الان دوستاش ۱۷۰ قدشونه ولی دختر من الان اصلا براش مهم نیست  بسپار بخدا مهمتر از هر چیز الان آرامش هر دوتاتونه چون با خودم تجربه این استرسا رو داشتم وهمسرش بی خیال بود میگفت بابا ول کن خانم خدا روشکر بچه سالمه چکارش داری هی این دکتر اون دکتر الان میفهمم بخدا راست می‌گفت اون آرامش داشت خودشو درگیر نکرد من کلی استرس کلی فکر وخیال وبعداینکه  تازه من دخترمو بردم متخصص غدد برگشت گفت نهایتا قدش بشه ۱۵۵که الان میبینم به حرف دکترا هم زیاد نمیشه اعتماد کرد  ولی درکل تحت نظر دکتر غدد باشه که اگه ویتامینی چیزی بدنش لازم داشت براش تجویز کنه چون توی این دوران که دخترا پریود میشن کلی بدنشون ویتامین نیاز داره مثل آهن و زینک وکلسیم اینارو دریافت کنه کم نداشته باشه قد میکشه مطمئن باش چون هنوز یک سال ونیمه پریود شده جا داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قد میکشه دختر من ۱۳ سالش پر،یود شد الان ۱۷ سال ونیمشه همون یک سانت یک سانت قد کشید ۱۵۴ هم بد ن ...

ممنون عزیزم از دل گرمیتون امیدوارم که اینطور بشه دختر منم 156 برسه برام کافیه حالا یه دو هفته ای هست بردمش یه عطاری یه دارو داده گفته یه ماه دیگه بیارش 

ممنون عزیزم از دل گرمیتون امیدوارم که اینطور بشه دختر منم 156 برسه برام کافیه حالا یه دو هفته ای هست ...

خواهش میکنم عزیزم خیالت راحت از ۱۵۶ هم بلندتر میشه  ایشاالله  تنشم سلامت باشه عاقبت به خیر بشه 

سلام.من‌خواستم تجربیاتم رو بگم،من‌دو‌سه سانت مونده قد دخترم برسه به اون اندازه که ژنش هست،دوساله هر ...

سلام گلم توی ۹ سالگی سینه برجسته شده بود یا اینکه تازه دردش شروع شده بود ؟ سن استخوانیشم گرفتی ؟ جلو تر نبود ؟ 

دختر من ۸ سال و ده ماهشه ،قدش ۱۳۰ ، درد سینه شروع شده ولی برجستگی نداره ، سن استخوانیشم جلوتره 

آزمایش چک هورمون رشد ننوشت؟ ویتامین د شو چک نکرد ؟ سن استخوانیشو چی؟

سن استخوانیش رو فرستاد از مچ دستش عکس کرفتیم

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
سن استخوانیش رو فرستاد از مچ دستش عکس کرفتیم

ممنون جواب دادید 

هم سن خودش بود ؟ بیشتر نبود ؟ 

الان دختر من ۸ سال و ده ماهشه ، درد سینه هم داره ، قدشم ک ۱۳۰ و کوتاهتره از اون زمان دختر شما و سن استخوانیشم بیشتر 

نمی‌دونم واقعا چیکار کنم 

از زمان شروع درد تا برجسته شدن سینه چقدر طول کشید ؟ یادتون هست ؟

سلام وقتی هورمون رشدش کم باشه لازمه بزنید اگر به اندازه باشه و صفحه ی رشدش باز باشه مشکلی پیش نمیاد ...

عزیزم هورمون رشد دخترم خوبه ، ولی تست تحریکی هورمون رشدش کمه ، دختر شما کدومش کم بود ؟ تفاوت این دو تا چیه ، اطلاعی داریذ

ممنون جواب دادید هم سن خودش بود ؟ بیشتر نبود ؟ الان دختر من ۸ سال و ده ماهشه ، درد سینه هم داره ، قد ...

سن استخوانیش بیشتربود یک سال. دختر من سینه داشت که بردم دکترولی پریود نشده بود. 

بعد پریودش تا الان که۱۳ سالشه تقریبا ۱۰ سانت بیشتر شده. نمیدونم دیگ بیشترب شه یا نه

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
عزیزم هورمون رشد دخترم خوبه ، ولی تست تحریکی هورمون رشدش کمه ، دختر شما کدومش کم بود ؟ تفاوت این دو ...

سلام نمی دونم فرقش چیه برای من تست تحریک هورمون رشد نوشت بعد گفت هورمون رشدش کمه دختر من دیگه پریود شده بود فایده ای هم نداشت 

هرکس این تاپیک رو‌میخونه لطفا توجه کنه

خواهش میکنم نبرید بچه هاتونو دکتر غدد 

مگه هورمون رشدشون کمه؟

بابا ببرید دکتر تغذیه

دکتر تغذیه که فقط مال خوراک و غذا نیست 

بابا اون میفهمه چه مکملی برای مغزه

چه مکملی برای هوش

چه مکملی برای استخوان 

چه مکملی برای ایمنی 

من سه سال بچه هامو بردم پیش غدد 

دریغ از یه سانت 

حتی شش ماه یکبار یه سانت بلند نمیشدند 

یه دکتر غدد گفت حتی از درخت نخل سیب نخواه چون خودتو شوهرت کوتاهید

منم دکتر عوض کردم بیفایده

الان یکسال و نیمه بچه هامو میبرم دکتر تغذیه پسرم ۶/۵سانت و دخترم ۸/۵سانت بلند شدند 

تو رو خدا وقت تلف نکنید به بچه هاتون برسید تا دیر نشده

و‌نذارید چاق بشن که چاقی دشمن هورمون رشده

قند و شکر و شیرینی دشمن هورمون رشده

هله هوله و فست فود که سرخ کردنی هستند با روغن پالم سوخته 

دشمن هورمون رشده

به بچه هاتون بگید بخوابن و توی پاهاشون قد بکشن و خودشونو کش بیارند فوق العاده تاثیر داره