2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269114 بازدید | 1595 پست
والا یه ۱۵ روزه شروع کردیم ولی خو فعلا که هیچ ، ولی خب باید ببینیم تا سر دوماه چی میشه ، به نظر شما ...

ان شاء الله که برسه اگر شروع کنید به رشد خوبه و میتونه ادامه پيدا کنه همون یه سانت اول مهم هست ولی سنتون خوب هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

15 روز خیلی زوده برای نتیجه حتما دو ماه را ادامه بدید

اون که بله اصن دوره این ورزش هاهم دو ماهست ، ولی این که نرسم بهش خیلی دهنمو درگیر کرده و کلا تمرکزمو گرفته به خاطر همین خیلییی روش حساس شدم و هی می‌خوام سریع نتیجه بده 🥲

سلام عزیزم آره رشد کردقدشم الان ۱۵۸

سلام خدا را شکر دختر شما خوب رشد کرده بعد از پریودی من پیامهاتون را که خوندم تا یک سال بعد از پریودی نوشته بودید شده 153 درسته؟ تا چند سال بعد از پریودی رشد داشت؟ به نظرتون کدوم کار که انجام دادید بيشترين تاثیر را داشت؟ 

من تا حالا هر تجربه ای را که خونده بودم گفته بودن بیشترین رشد را تو یک سال اول داشتن اما دختر شما بعدش هم ۵ سانت بلند تر شده خواستم اگر موردی هست لطف کنید بگید تا ما هم استفاده کنیم 

اون که بله اصن دوره این ورزش هاهم دو ماهست ، ولی این که نرسم بهش خیلی دهنمو درگیر کرده و کلا تمرکزمو ...

دوستان به نظرتون عمل جراحی می‌تونه برای آخرین تلاشم ، گزینه خوبی باشه یا نه ؟

سلام خدا را شکر دختر شما خوب رشد کرده بعد از پریودی من پیامهاتون را که خوندم تا یک سال بعد از پریودی ...

والا عزیزم من فک کنم بیشتر ارثی وژنتیکه من خودم تا ۲۰ سالگی ریز ریز قد کشیدم فک کنم دخترمم مثل خودمه واینکه به نظرم هیچی به اندازه تغذیه خوب وآرامش وخواب خوب نیست بعد اینکه آره الان ۱۷ سال ونیمشه و مثل خودم ریز ریز داره قد میکشه 

والا عزیزم من فک کنم بیشتر ارثی وژنتیکه من خودم تا ۲۰ سالگی ریز ریز قد کشیدم فک کنم دخترمم مثل خودمه ...

واینکه دختر من خیلی بد غذا بود وهست متاسفانه اگه خوب غذا می‌خورد واون میوه ها وغذاهایی که زمانی که بچه بود بهش میدادم می‌خورد الان خیلی قدش بلندتر میشد هرچند الان دیگه واقعا اونقدر قد برام مهم نیست مهم برام دیگه سلامتی وعاقبت بخیریشه شمام زیاد خودتو عذاب نده مثل من هزار راه رفتم آخرشم هیچی  

دخترم ۱۰ سال و ۹ ماهشه۳ ماه پریود شده اون موقع ۱۴۳ بوداز اون موقع تا الان خداروشکر ۳ سانت رشد کرده ش ...

عزیزم دختر من ۸ سال و ده ماهشه، در عرض ده ماه سن استخوانیش ۲۲ ماه افزایش داشت ، درد سینه داشت یه ماه قبل ک الان نداره ، سینه شم صاف و نرمه . در عرض ده ماه  ۵ سانت افزایش قد داشته ، آزمایش تحریک هورمون رشدش کمتر از نرماله ، ویتامین دی ۱۰۰۰ ، شربت استئوکر و امگا هم خودم شروع کردم 

بردم دکتر طب سنتی ، براش حجامت عام نوشت ، و گفت یه ماه بعدم تکرار کن ، تا ۱۴ روز هم روز درمیان بادکش ، گفتم پشت گوش و ساق پا نمیخواد گفت نه ، چیکار کنم ؟ جای دیگه ببرم ؟ 

بادکشم که بلد نیستیم همه اش میسوزوندیمش ، اخر رفتم دستگاه بادکش سرد گرفتم ، فرقی داره با گرم ؟

واینکه دختر من خیلی بد غذا بود وهست متاسفانه اگه خوب غذا می‌خورد واون میوه ها وغذاهایی که زمانی که ب ...

خدا را شکر دختر شما دیگه کوتاه نیست کاش دختر من 156 میشد دیگه آرزویی نداشتم خیلی ریزه از همه ی دوستاش کوتاه تره خیلی ناراحتم اصلا نمی تونم باهاش کنار بیام اگر بقیه دوستاش هم! هم اندازه ی دخترم بودن مشکلی نبود اینطوری که از همه کوتاه تر باشه خیلی بده 

دخترتون چند سالشه پر،یود شده عزیزم ؟

دخترم چهارده سالش هست الان یک سال و نه ماه هست پریود شده تو این مدت فقط ۴ سانت بلند تر شده ۳ سانت همون سه چهارماه اول بعدش هم تو یک سال فقط یک سانت نمی دونم چرا این بلا سرم اومد فکر میکردم یکی دو سانت از خودم کوتاه تر بشه نه اینطوری حالا به من میگه کفش پاشنه بلند نپوش خودش اسپرت می پوشه منم قاب کفشم اگه سه سانتی هم باشه اختلاف دیگه زیاد میشه ناراحته 

کاش یه راهی بود فقط دوسانت دیگه بلند میشد الان 154 هست ما اصلا این قدی نداریم الان میبینم دخترا با این قد خیلی هم با اعتماد به نفس هستند چون مامانشون از خودشون کوتاهتره احساس بلندی میکنن اما تو فامیل ما که دخترا زیر 160 نیستند براش سخته حالا کوتاهترین هست حالا کاش اختلاف کم میشد نمی دونم چیکار کنم دو سانت بلند تر بشه اینقدر ریز نباشه یعنی هیچ راهی نیست من دیگه فقط دعا میکنم شاید خدا دلش بسوزه برام 

به نظرتون حجامت فایده ای داره؟ تنها کاری که نکردم همین بوده خیلی از دکتر میترسه و همکاری نمیکنه همونطور که شما میگفتید یه داروی ساده را با گریه می خوره با حالت تهوع در حال که همون دارو را بچه ی سه ساله میگه بده من بخورم خوشمزه هست 

اگر بخواهیم یه عکس مچ دست بگیریم اینقدر گریه می کنه و التماس که دیگه منصرف میشیم بریم 

من پیام های شما را خوندم چقدر میفهمیدم چی میگید 

اما خدا را شکر دختر شما خوب رشد کرده 158 خیلی خوبه 

شما آخرین بار کی ازش عکس مچ دست گرفتید؟ سن استخوانیش چند بود بعدش هم دیگه رشد کرد؟