دخترم چهارده سالش هست الان یک سال و نه ماه هست پریود شده تو این مدت فقط ۴ سانت بلند تر شده ۳ سانت همون سه چهارماه اول بعدش هم تو یک سال فقط یک سانت نمی دونم چرا این بلا سرم اومد فکر میکردم یکی دو سانت از خودم کوتاه تر بشه نه اینطوری حالا به من میگه کفش پاشنه بلند نپوش خودش اسپرت می پوشه منم قاب کفشم اگه سه سانتی هم باشه اختلاف دیگه زیاد میشه ناراحته
کاش یه راهی بود فقط دوسانت دیگه بلند میشد الان 154 هست ما اصلا این قدی نداریم الان میبینم دخترا با این قد خیلی هم با اعتماد به نفس هستند چون مامانشون از خودشون کوتاهتره احساس بلندی میکنن اما تو فامیل ما که دخترا زیر 160 نیستند براش سخته حالا کوتاهترین هست حالا کاش اختلاف کم میشد نمی دونم چیکار کنم دو سانت بلند تر بشه اینقدر ریز نباشه یعنی هیچ راهی نیست من دیگه فقط دعا میکنم شاید خدا دلش بسوزه برام
به نظرتون حجامت فایده ای داره؟ تنها کاری که نکردم همین بوده خیلی از دکتر میترسه و همکاری نمیکنه همونطور که شما میگفتید یه داروی ساده را با گریه می خوره با حالت تهوع در حال که همون دارو را بچه ی سه ساله میگه بده من بخورم خوشمزه هست
اگر بخواهیم یه عکس مچ دست بگیریم اینقدر گریه می کنه و التماس که دیگه منصرف میشیم بریم
من پیام های شما را خوندم چقدر میفهمیدم چی میگید
اما خدا را شکر دختر شما خوب رشد کرده 158 خیلی خوبه
شما آخرین بار کی ازش عکس مچ دست گرفتید؟ سن استخوانیش چند بود بعدش هم دیگه رشد کرد؟