2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269150 بازدید | 1595 پست
سلام عزیزم میشه بگین بهترین ورزش برای افزایش قد چی هست؟ شنا یا والیبال؟ بسکتبال نزدیکم نیست بین ا ...

عزیزم من یکی از دوستای خودم قدش خیلی کوتاه بود از بچگی شنا رفت قدش الان از من که ازش بلند تر بودم تو بچگی بلند تر هست مادرش قدش ۱۴۰ بود 

عزیزم شنا خیلی خوبه به شرطه اینکه حالت های کششیشو انجام بده والیبال هم خوبه من دختر خودمم ۴ ماه رفت والیبال ۳ سانت بلند شد 

باز هم عزیزم هرچی خودتون تصمیم بگیرید 

بسکتبال هم یکی از دوستای دخترم بعد پریودی رفت ۵ سانت بلند شد 

واقعا انتخاب سخته 

قد دختر شما الان چنده ؟ چندسالشه پریود شده ؟

نه دارو برای تاخیر بلوغ استفاده نکرد ولی حجامت مثل اینکه تاخیر میندازه .. بازهم از دکتری که میرید پی ...

عزیزم دخترتون با حجامت چند سانت بلند شد ؟ و اینکه چندسالش بود به بلوغ رسیده بود تروخدا کمکم کنید دخترم اولین پریودیش تو قد ۱۵۱ شد یعنی میشه قدش ۱۶۰ بشم خیلی ناراحتم براش

میخوام براش ساب قد بخرم شنیدم۵ تا ۲۰ سانت بلند میکنه امیدوارم راست باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من دخترم و ۱۳ سالمه قدم ۱۵۱ ، ۱۱ سالگی پریودشدم و قدم ۱۳۸ هست بود یعنی رشد بعد پریودم رو کردم. ...

عزیزم چیکار. کردی بعد پریودی انقدر خوب بلند شدی امیدوارم دختر منم مثل سال ۱۷ سال بلند بشه ژنتیک بلند هستید؟

داروهایی که این سری نوشتن ایناست: آپوویتال(فلکساویت) ، سلن پلاس، فولیک اسید، ویتامین دی، ال آرژنین 1 ...

ال آرژنین ۱۰۰۰ روزی چند تا ؟شنیدم میگن تا روزی ۳ تا هم استفاده کردن ؟ولی تعجب آور قرص به این بزرگی

عزیزم من یکی از دوستای خودم قدش خیلی کوتاه بود از بچگی شنا رفت قدش الان از من که ازش بلند تر بودم تو ...

مننون وقت گذاشتی گلم

دخترم مهر ۹ سالش تموم میشه قدش ۱۲۷

خودمون بلند نیستیم  (ولی داداشش که بچه اولم هست ۱۸۵ شده قدش 

اون از بچگی قد بلند بود تو مدرسه)

چند ماهی هست که سینه هاش دردناک‌شده 

علائم دیگه ای نداره از بلوغ

عکس دستش هم ۷ سال 

دکترش فقط د۳ و کلسیم داد و آهن تا ۶ ماه دیگه

سلام دوستان اینو از رو تجربه میگم 

اگه میخواید دختر هاتون زود به بلوغ نرسن شیر بهشون ندید 

شیر باعث ترشح هورمون استروژن میشه که هورمون زنانه هست و سینه هارم حتی بزرگ میکنه ا

ا
نه قرص نیست ویاله 

پس هر شب سه تا ویال ۲۰۰۰ باید بخوره و جمعه ها ۴ تا ویال طبق چیزی که نوشته بودید .

میشه بدونم سن استخوانی دختر شما موقع پریود چند بود؟و نهایتا چند سانت قد کشید .

من با خودم میگم نکنه اینهمه قرص و مکمل ضررش از اون آمپول رشد بیشتر باشه .🥲

کی بشه این دوران‌پر استرس به خیر و خوشی بگذره روزای شاد و بدون استرس را هم ببینیم .

پس هر شب سه تا ویال ۲۰۰۰ باید بخوره و جمعه ها ۴ تا ویال طبق چیزی که نوشته بودید . میشه بدونم سن است ...

الان هنوز صفحه های استخوانیش بازه ...دکتر گفت تا ۱۸ سالگی قد میکشه الان حدود ۱۵۹ هست

خواهش میکنم  شما راضی هست دخترتون آمپول میزنه ؟ چندسالشه ؟ قدش چنده ؟ورزش خاصی هم کنارش انجام ...

اره الان ک میزنه ماهی یک سانت افزایش قدداشته درصورتی ک سال قبل کلا دوسانت اضاف کرده بود

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
سلام.ببخشید آمپول رشد میزنیدبرای دخترتون یا دیفرلین؟ به خاطر فرزند دومم میپرسم

رشد

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد......