2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269164 بازدید | 1595 پست
سلام دوستان دخترم پریود شد بگید چیکار کنم قدش رشد کنه حالم خیلی بده 

۸ تا ۱۰ سانتی متر بعد پریود قد میکشن بستگی داره قدش موقع پریود چند باشه و البته به ژنتیک هم مربوط ممکنه خدایی نکرده ۵ سانتی متر قد بکشن ممکنه تا ۱۲ سانتی متر قد بکشن ولی سرعت رشد قد به شدت میاد پایین مثلا در حالت طبیعی با اینهمه مکمل مثلا دوماهی دو سانت قد می‌کشیدن الان شاید

۵ _۶ماه یکبار یکی دوسانت قد بکشن 

حتما ببرش متخصص غدد مکمل تقویتی بگیر.

بازم خواهر همه چی به ژن و نوع تغذیه و ورزش و خواب عمیق بعد از ساعت ۱۰ شب بستگی داره . و توکل به خدا 🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۴ قدش ۱۵۱ و وزنش ۴۴  تازه اولین پریودیش شده تروخدا بگید چیکار کنم حداقل ۱۶۰ بشه

اول برو متخصص یا فوق تخصص غدد 

عکس مچ دستش میگیرن اگه صفحات رشدش باز باشه که صد در صد باز است ۱۰ سانت دیگه رشد میکنه و بالای ۱۶۰ میشه ولی حتما عکس مچ  دستش بگیرید .

والا خواهرش که قدش ۱۶۵ هست خودمم ۱۶۲ هست یعنی ۱۶۰ میشه ؟

عزیزم ۱۴ سالگی که عالی است که پریود شده قدش هم عالی است .ما خواهر دخترامون ۹ سال به بالا پریود شدند که اینقدر تنش و استرس داریم دیگه تو ۱۴ سالگی که پریود شدن کاملا  عادی و طبیعی است .

اول برو متخصص یا فوق تخصص غدد  عکس مچ دستش میگیرن اگه صفحات رشدش باز باشه که صد در صد باز است ...

من عزیزم ۵ ماه پیش گرفتم گفت سن استخوانیش ۱۴ هست دخترا تا سن استخوانی چندسالگی رشد میکنن ؟

تاثیری داره عزیزم خودت تاثیری داشته دخترتون با اینا ؟

بی تاثیر نیست عزیزم .

یکی دو ماه اول مصرف بله  کاملا تاثیر دارد .ولی بعدش که بدن از اون ویتامین تامین شد کم کم اثرش را از دست میده.

تا سن استخوانی ۱۵ سال رشد میکنن .شما یکسال استخوانی فرصت دارید که چون پریود شده ممکنه تو ۶ یا ۹ ماه صفحاتش بسته بشه .

بی تاثیر نیست عزیزم . یکی دو ماه اول مصرف بله  کاملا تاثیر دارد .ولی بعدش که بدن از اون ویتامی ...

یکی دو تا دکتر غدد ببر نظراتشون را بپرس اول از نظر پزشکی مطمئن شو کدوم راه حل بهتر .

سلام عزیزم خوبی منم دخترمو دکتر غدد بردم و ۳ سال آمپول زد نمیشه گفت راضی بودم ولی ناراضی هم نبودم عو ...

سلام عزیزم

میشه بگین بهترین ورزش برای افزایش قد چی هست؟

شنا یا والیبال؟ بسکتبال نزدیکم نیست

بین این دو؟