من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
تمریناتی مانند شنا، ورزش های شامل پریدن (مانند بسکتبال)، برخی از موقعیت های یوگا مانند سوریا ناماسکار، کشش، جست و خیز و آهسته دویدن نیز می توانند در افزایش قد کودک شما در سالهای رشد خود کمک نمایند
دختر من ۴ سالش قد ۱۰۰ چی برای قد خوبه؟؟خیلی نگرانم شیر اصلا نمیخوره،،خودم ۱۵۵ همسرم ۱۸۰یا۱۸۲
به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
میشه لطفا بگی دختر گلتون چند سالشه و قدش چقدر هست؟
دختر من ۱۲ ساله چند ماهش بود رفت پیشش و تو دو ماه ۲ سانت دخترم بلند شد البته بگما دخترم نه ورزش نه تغذیه رعایت نمیکرد شاید هفته ای ی بار ورزش هاشو میکرد ولی مرتب دستگاه هاشو و طب سوزنی هاشو استفاده کردیم خود دکتر گفت اگه رعایت میکرد تو ۲ ماه ۴ سانت بلند میشد