2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269135 بازدید | 1595 پست
اونو من انجام دادم تاثیری نداشت..روغن و حب افزایش قد هم دخترم استفاده کرد 

به ما سویق سنجد داد که ناشتا خالی بخوره گفت بهتره ولی سختش بود نخورد مثل آرده خشک خوردنش سخته حالا با شیر امتحان کنم 

تا حالا نشنیدم جایی، من دستگاشو خریدم، قیمتش هم زیاد نبود حدود 80 یا 90 تومن بود  گرفتم

ببین دیدم یه جا گفتی دخترت با قرص خوردن مشکل داره آرژنین به صورت آمپول خوراکی هست اونو بخر براش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین دیدم یه جا گفتی دخترت با قرص خوردن مشکل داره آرژنین به صورت آمپول خوراکی هست اونو بخر براش

ساینا جان، لطفا هرجا پستی یا مطلبی در مورد افزایش قد دیدی اینجا بزار بلکه هم به درد چند تا بنده ی خدا مثله خودم و خودت بخوره عزیزم، ممنون میشم، و خیلیییی ممنونم بابت تمام مطالب خوب و تجربیات ارزنده تون که به اشتراک گذاشتی-- و در مورد آمپولش، باید طبق نظر پزشک باشه ، دیگه سال بعد انشاءالله یکی برا حجامت میرم و یه متخصص تغذیه ای چیزی، من برای انجام یه کار حتما با چندتا دکتر صحبت میکنم، اگه تأیید کردن حتما انجام میدم-قربونت عزیزم

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
به ما سویق سنجد داد که ناشتا خالی بخوره گفت بهتره ولی سختش بود نخورد مثل آرده خشک خوردنش سخته حالا ب ...

برای سنجد، مراقب مزاج دخترت باشه حتما، دختر من به شدت و سریع دچار یبوست میشه، با سنجد که بیچارم کرد، مگه دیگه یبوستش برطرف میشد، دیگه فوبیای سنجد گرفته از دور هم ببینه حالش بد میشه

آمپول نیست مثل شربته خوراکیه

الان دوباره پستتون رو خوندم شما درست میگید، اولش نوشته شده آمپول، دیگه خوراکیش به چشمم نیومد، اوکی به د کتر میگم حتما ببینم چی میگه-- هرچند راستش دارم ناامید میشم، نگرانم که نکنه هیچچ وقت هم قد خودم هم نشه، چه برسه بلندتر  

اها طب اسلامی هم گفت هرشب دو طرف  ستون فقراتش رو با روغن گرم ماساژ بدیم بعد دست و پاش رو بکشیم& ...

چه کارایی که نمیکنیم برا این بچه ها  ، ولی بارفیکس کمی تا قسمتی کار کشش رو انجام میده، بعدم ورزشای کششی برای پا، ولی اگه دخترم میذاشت منم میکشیدمش  

چه کارایی که نمیکنیم برا این بچه ها   ، ولی بارفیکس کمی تا قسمتی کار کشش رو انجام میده، بعدم و ...

یدفعه راضیش کن خوشش میاد ...دختر منم با کلی ناز اومد دفعه اول ...بعد که ماساژ دادم و کشیدیم میگفت شله بیشتر بکشین 😅

چه کارایی که نمیکنیم برا این بچه ها   ، ولی بارفیکس کمی تا قسمتی کار کشش رو انجام میده، بعدم و ...

اها یه چیز دیگه ما داروهارو از دهروخونه میخریدیم مثلا د۳ بسته ۳۰ تایی ۴۰ تومن بعد از ترب و دیجی کالا میگیرم خیلی قیمتش پایین تره مثلا همین د۳ رو ۹ تومن گرفتم زینک رو ۱۴۰ گرفتم همونو از ترب ۷۰ خریدم

اها یه چیز دیگه ما داروهارو از دهروخونه میخریدیم مثلا د۳ بسته ۳۰ تایی ۴۰ تومن بعد از ترب و دیجی کالا ...

ساینا جان اونوقت تاریخ مصرف دارن؟ یه بار شامپو با قیمت پایین تر گرفتم ، تاریخشو پاک کرده بود، معلوم بود تاریخش یا آخراشه یا تموم شده