2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269136 بازدید | 1595 پست
عزیزم اینو بهش میگن علم سوجوک  برای رشد قد خوبه این دکتر دختر من هم برای طب سنتیه هم سوجوک مثل ...

دریا جونم ، دخترکم که نزاشت خط بکشم براش، میدونی چی گوف؟ میگه چجوری این خطا میخواد قدمو بلند کنه، اگه اثری هم داشته باشه ، انگشتامو بلند میکنه که زشت و وحشتناک میشه  ، خلاصه نزاشت، منم اولش خواستم اصرار کنم ازش ترسیدم، بنا به اقتضای سنش گاهی یه ایرادایی از خودش میگیره، گاهی به یکی از انگشتای دستش گیر میده میگه کجه  ، بهش میگم نبینم الکی عیب رو خودت بزاری ها ، این چه کاری آخه؟؟!!! خلاصه گفتم فردا پس فردا میگه مامان انگشتامو دراز کرد!!!!

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
عزیزم اینو بهش میگن علم سوجوک  برای رشد قد خوبه این دکتر دختر من هم برای طب سنتیه هم سوجوک مثل ...

فقط در مورد جوانه گندم بهم میگی چطور جوانه درست میکنی؟ یا میخری؟؟؟؟ عصارشو چطور؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب ، اینجا باید یه چیزی بگم، من تو پیج دکتر اسماعیلی گویا چیزی نوشته بودم خیلی وقت پیشا، که خیلیها میان تو خصوصی اینستا و نظرمو در مورد ایشون میخوان، تعداد به قدری زیاده که امکان پاسخ به تک تکشون نیست، هر چی لازم بوده و مسائل کوچیک و بزرگ مهم و غیر مهم، حتی رژیمهایی که بابتش هزینه ی سنگینی هم پرداخت کردم رو همه رو اینجا گفتم، به یکیشون گفتم بیاد این لینکو بخونه ، میگه اوه کی حوصله داره    پس من حوصله کنم به 100 سوالی شما جواب بدم!!!

در ضمن می پرسن خوب قطعی بگو خوب بوده دستورات دکتر راضی بودی یا نه، جوابی هم برای این سوال ندارم، دخترم رعایت نمیکنه ساعت 12 شب به زور میخوابونمش(چقدر بد قدر نمیدونه، اگه پیش کسی هم بگم رعایت نمیکنه، اعتراض میکنه چرا میگی؟) داروهاشو به زور میخوره یا نمیخوره، قرص ال آرژنینش رو 7 تا 8 قسمت میکنه با قیچی قندشکن به زور میخوره اگه من نگم که نمیخوره، فقط زینکش رو خوب خورد، حسابی به رشد موهاش کمک کرد ، عاشق موی بلنده فقط زینک، فولیک اسید هم بنظرم به اشتهاش خیلی کمک کرد و کمی رو اومد ، ریزه و قدکوتاه که هست اشتها نداشت و هیچی نمیخورد با داروهای دکتر کمی اشتها گرفت

ورزش هم که نگم به زوررر ، خوب چطور بگم دستورات دکتر چطور بوده؟ تازه تو سن رشد(13سالگی) هم رفتم پیش دکتر دو سه سانت افزایش هم که داشته بنظرم طبیعیه 

این متنی که الان میفرستم قبلا اون وقتا که تازه رفته بودم پیش دکتر برای کسی فرستاده بودم الان کپی میکنم اینجا:

سلام، به تازگی (سال 98)دخترم رو بردم پیش دکتر توکلی بردم که ادعا می کنه تا 30 سالگی هم میتونه قد رو بلند کنه، از اونجایی که حدس زدم احتمالا بحث افزایش قد برای خیلی از خونواده ها مهم باشه گفتم تجربیاتم رو اینجا با شما در میون بزارم
اولا بگم دکتر توکلی رو از تبلیغهای اینستاگرام پیدا کردم، کلی مورد گذاشته که خود طرف تعریف میکنه راضی بوده و افزایش قد داشته، هرچند هیچچ وقت به تبلیغها اهمیت نمیدم اما رفتم تا از نزدیک ببینم چه خبره،                            
خونواده هایی رو دیدم که از شهرهای خیلییی دور اومده بودن ، یکی هم میگوف دکتر کرمانی (دکتر تغذیه) اینجارو بهش معرفی کرده، یه خانومی هم میگوف مشکل گوارشی خیلیی حاد داشته از طبابت دکتر اسماعیلی راضی بوده خیلی جاها رفته و نتیجه نگرفته. از بین همه کسایی که مصاحبه کردم اغلب همه اولین بارشون بود و شناختی نداشتن. راستی تو تبلیغات نوشته متخصص غدد و متابولیسم اما متخصص داخلی بود
ویزیتش 41.600 تومن !!!!!   بعد که رفتم تو اتاقش فقطط یه برگه بهم داد که نوشته بود اگه ورزش بخوای حدود 100 هزار تومن اگه برنامه غذایی بخوام حدود 100 و اندی هزار تومن اگه استفاده از دستگاه بخوای استفاده کنی 240هزار تومن،گفت افزایش قد کار لاکچریه و باید هزینه زیاد پرداخت کرد، منم آزمایش دخترمو بهش دادم ، اصلا نگاه نکرد حتی باوجودیکه ویزیت گرفته بود قد و وزن هم نگرفت!!!!! بعد که کلی کارت کشیدیم و هزینه ها رو یکجا پرداخت کردیم دخترم رفت روی یه دستگاهی شبیه ترازو و دکتر هم ویتامینها و بعضی آیتمها رو تجزیه و تحلیل میکرد(سدیم پتاسیم، امگا 3 ویتامین سی ، کمه زیاده و .....)بعد هم ورزشهای کششی گفت تلگرام میکنه عکسشو و رژیم غذایی داد (که مفصل تو صفحات قبلی همش رو نوشتم اینجا، چی بخوره چی ممنوعه و نخوره)

این متنی که الان میفرستم قبلا اون وقتا که تازه رفته بودم پیش دکتر برای کسی فرستاده بودم الان کپی میک ...

من همه تاپیک خوندم عزیزمو مطالب مهم یادداشت کردم

ممنون ازتون که تجربیاتتون در اختیار ما گذاشتین

میشه بگین از موقعی که دخترتون پریود شد تا الان همین چند ماه چقد قد کشید

دخترم من ۱۰ سال و نیمه از دو ماه پیش پریود شده😑

با قد ۱۴۳ و الان ۱۴۵ شده

خیلی خیلی خیلی نگرانم و تو این دو ماهه حتی لحظه ای آروم و قرار ندارم

از صبح که چشمامو باز میکنم همش تو ذهنم درگیرم این سویقو بدم،الان این ورزش بکنه،الان این دارو بدم شبا به زور میخوابونمش،سه بار حجامت کردم تو این مدت،دوتامون با استرس داریم این روزا رو میگذرونیم 

در ضمن من دوساله دکتر غدد میبردم و اوایل که دکترا میگفتن زودرس نیست و سن استخوانیش عقبه و دارو ندادن

بعد از اونم دکترش میگفت هورمون رشد شروع کن ولی بازم برو راجع به عوارضش بدون بعد بیا شروع کنم،،هر چی بیشتر میخوندم و بیشتر پرس و جو میکردم مطمئن میشدم که خیلی عوارضش زیاده و دیگه تصمیم گرفتیم نزنیم

نمیدونم قراره چی بشه ،بعضی شبا آرزو میکنم دیگه صبح بیدار نشم ،اما باز دلم برای دختر کوچولوم میسوزه

برامون دعا کنید لطفاً و اگه راهنمایی دارین برامون ممنون میشم بفرمایید

من همه تاپیک خوندم عزیزمو مطالب مهم یادداشت کردم ممنون ازتون که تجربیاتتون در اختیار ما گذاشتین می ...

عزیزم خیلییی دلم گرفت از توصیف استرست..منم مادرم حالتو کاملا میفهمم

خانمی حجامت ببر دختر گلت رو...بخدا قد میکشه .خب زمان میبره تا تاثیرش رو نشون بده

قرص ال ارژنین رو مرتب بده

قرص ویتامین د ۵۰ هزار رو ماهی یه دونه بده

زینک هم بده

مطمئن باش با اینا بخصوص حجامت ساقین کلی قد میکشه به امیدخدا

خدای مهربونم دوستت دارم
عزیزم خیلییی دلم گرفت از توصیف استرست..منم مادرم حالتو کاملا میفهمم خانمی حجامت ببر دختر گلت رو...ب ...

ممنونم عزیزدلم که نظر دادی و درک میکنین🙏❤

حجامت رو سه دوره به فاصله هر سه هفته بردم،هنوز ۳ مرتبه دیگه مونده

ال آرژنین روز در میان میخوره بعدش هم یه ساعت و نیم فعالیت ورزشی انجام میدیم باهم

ویتامین دی هم یکسال بیشتره ماهی یه دونه میخوره

به علاوه کلی کارای دیگه که توکل بر خدا انجام میدیم تا ببینیم خدا چی میخواد،مطمئنم که تنهامون نمیزاره و کمک میکنه که دختر من هم به صورت طبیعی قد بکشه

ممنون از راهنمایی و دلگرمیتون عزیزم❤

دریا جونم ، دخترکم که نزاشت خط بکشم براش، میدونی چی گوف؟ میگه چجوری این خطا میخواد قدمو بلند کنه، اگ ...

خخخخخح خدایا از دست این بچه ها 

عزیزم ببخش دیر جواب دادم چند وقته  نمیتونم بیام سایت 

اشکال نداره ولش کن اگه دوست نداره دختر منم بیشتر اوقات فراموش میکنه بکشه ولی دکترش خیلی تاکید داشت که خوبه 

ممنونم عزیزدلم که نظر دادی و درک میکنین🙏❤ حجامت رو سه دوره به فاصله هر سه هفته بردم،هنوز ۳ مرتبه د ...

عزیزم این چندبار حجامت بردی چقدر قد کشید؟

حجامت ساق پا و پشت گوش هم انجام دادی برای دختر گلت

خدای مهربونم دوستت دارم
عزیزم این چندبار حجامت بردی چقدر قد کشید؟ حجامت ساق پا و پشت گوش هم انجام دادی برای دختر گلت

گفتم دو سانت بلند شده

فعلاً دوبار پشت گوش انجام دادهو بین اونها یه بار حجامت عام،توی ۴۵ روز ۳ بار انجام داده و ۲ سانت فرق کرده خداروشکر

الان یک بار حجامت کمر،یه بار دیگه پشت گوش و آخرین مرحله ساقین هست که هنوز مونده و نبردم

من طب اسلامی بردم دخترمو و خودش میگه مورد داشتم بعد از اتمام مراحل و حجامت ساقین ۸ سانت افزایش قد داشتن

میگفت یه دختر خانمی هم ۴ سال بعد از پریود شدنش رفته و گفته صفحات رشدم بسته شده مراحل حجامت براش انجام دادن ،تو اون دو سه ماهی یکی دو سانت فرق کرده بود ،اما بعد هفت هشت ماه برگشته بود و ۶ دیگه به قدش اضافه شده بوده،و میخواسته یه دور دیگه کامل حجامت ها رو انجام بده

منم با امید و توکل بر خدا میبرم ،میدونم خدا به وسیله همین کارا کمک میکنه و منو از نگرانی نجات میده 

گفتم دو سانت بلند شده فعلاً دوبار پشت گوش انجام دادهو بین اونها یه بار حجامت عام،توی ۴۵ روز ۳ بار ا ...

خداروشکر..ان شاالله که به نتیجه دلخواهتون برسین...عزیزم شما تهران هستین؟

کجا بردین حجامت ؟

خدای مهربونم دوستت دارم
خداروشکر..ان شاالله که به نتیجه دلخواهتون برسین...عزیزم شما تهران هستین؟ کجا بردین حجامت ؟

ممنون عزیزم انشاءالله

نه من بجنوردم،اما نمایندگی های طب اسلامی همه شهرها هستن ،تهران که دیگه باید خیلی بیشتر باشن

یه سرچ کنین آدرساشونو پیدا میکنید