2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269162 بازدید | 1595 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چندی گلم منظورم قدتونه وچند سالتونه  

عزیزم من بیست سالمه قدم ۱۶۳هست بااینکه پدرم ۱۶۷هست قدش مادرمم ۱۶۴هست چون خونواده مادریم بلند هستن قده پدرم تاثیره انچنانی نزاشته من نسبت به متوسط ایران بلندشدم

مرسی  فقط حجامت؟یا کارهای دیگه هم هست

رژیمهای غذایی رو که نوشتم حتما رعایت کن، ورزشهای کششی رو جدی بگیر، داروهای مکمل و تقویتی هم زیر نظر دکتر شروع کن، به قول دوستمون حجامت هم برو ، ایشالا که جواب بگیری، فقط بعدش بیا اینجا و نتیجه رو بگو  

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
خدای من این خیلییی کمه نه ماهه حداقل باید پنج سانت قد میکشید پس رو من که ۲۰سالمه فک کنم اصلا اثرنکنه ...

یادتون هست دکتر چی تجویز کرد، چطور شد که 10 سانت بعد از بلوغ رشد داشتید،  خیلی خوب بوده

یادتون هست دکتر چی تجویز کرد، چطور شد که 10 سانت بعد از بلوغ رشد داشتید،  خیلی خوب بوده

فقط یادمه یه عالمه قرصای جوشانه سرخ ابی نوشته بودکه وحشتناکم ترش بودن خارجی بودن خیلی گرون با قرص ویتامین دی بهم گفت تا یه هفته هرروز یکی بخوریادم نیست اسماشو واسه هفت هشت سال پیشه واینکه اینو خوب یادمه گفت هرروز چهاربار سی ثانیه ای بارفیکس اویزون شو صبح یه باره ظهر عصر شب که منم خیلی مرتب نرفتمشون اون قرصار جوشانارم نمیتونستم بخورم بروز فقط سه بسته اش ایناروخوردم بدطعم بودن اگه انجام میدادم مطمئن بودم الان۱۶۷ ۸بودم

فقط یادمه یه عالمه قرصای جوشانه سرخ ابی نوشته بودکه وحشتناکم ترش بودن خارجی بودن خیلی گرون با قرص وی ...

مرسی گلم که تجربیاتت رو اینجا به اشتراک گذاشتی، بعضی ها میان تو خصوصی ، نمیدونم اینجا که اغلب همدیگرو نمیشناسیم چه اشکالی داره تجربیاتمون رو بگیم تا بلکه به درد کسی بخوره ، ثواب داره والا

مرسی گلم که تجربیاتت رو اینجا به اشتراک گذاشتی، بعضی ها میان تو خصوصی ، نمیدونم اینجا که اغلب همدیگر ...

دقیقا ..ببین عزیزم راستی من دخترمو طب سنتی بردم یه چیز دیگع کع گفتن این بود کع روی انگشتهای دست بجز انگشت شصت خط قرمزبکشید وهچنین انگشتهای پا اونم بجز شصت 

حداقل هم ۸ساعت باشه هرچه بیشتزبهتر مثلا شب قبل از خواب بکشید تا صبح با ماژیک قرمز الانم عکسشو میزارم تا بیشتر بفهمید 

چه روش عجیبی، علتشو پرسیدی؟؟؟ چرا باید کشید؟ بعد از 8 ساعت باید پاکش کنم ؟ اگه ردش باقی موند چی؟ با ماژیک وایت برد بکشم! شما با چه ماژیکی میکشی؟ تا چند وقت باید این کارو انجام بدم؟؟  معذرت بابت این همه سوال، امیدوارم پشیمون نشی با این همه سوال من  

چه روش عجیبی، علتشو پرسیدی؟؟؟ چرا باید کشید؟ بعد از 8 ساعت باید پاکش کنم ؟ اگه ردش باقی موند چی؟ با ...

عزیزم اینو بهش میگن علم سوجوک 

برای رشد قد خوبه این دکتر دختر من هم برای طب سنتیه هم سوجوک مثلا میبینی برای دردهای بدن یه نقاط خاصی از دست وپا رو میگه با یه سری رنگهای مختلف رنگ میگنن 

آره با ماژیک وایت برد قرمز بکش شب تا صبح رو برای این گفتن که دیگه حداقل ۸ساعت بمونه لازمم نیست پاکش کنی هرچع بیشتر بمونه تاثیرش بیشتره حتما روی پاشم بکش همیشه هم بکش 

تا چند سالم میتونی بکشی هیچ مشکلی نداره 

هر سوالی داشتی بپرس اشکال نداره عزیزم 

آها راستی براش پودر سنجد با عصاره جوانه گندم بگیر با یه لیوان شیر گرم ترکیب کن بهش بده هرروز برای رشد قد اینم خوبه