2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269115 بازدید | 1595 پست
دریا جان طب سنتی چه کاری برای افزایش قد انجام میده، و اینکه دکتر ویزیت میکنه؟ تخصصشون همین طب سنتی ه ...

آره عزیزم دکتر طب سنتی ویزیت میکنه 

مثلا من وقتی دخترمو بردم قدشو گرفت یه سری چیزا پرسید که مثلا خوب غذا میخوره یبوست داره 

خوابش چطوریه ووو

بعدشم یه سری داروی گیاهی داد وگفت یک شب در میون بادکش کن از سر شونه تا ساق پا بهم یاد دادن چطوری انجام بدم 

بعد از یک هفته هم گفت بیارش برای حجامت الا دو سریه که دخترم حجامت میکنه 

به گفته دکترش که کلا برای سلامتیش هم خوبه 

واینکه دختر من سودا بر بدنش غلبه کرده بود پوستش تیره شده بود همین حجامتها خونشو رقیق کرد الان حتی پوستشم شفاف شده 

آره عزیزم دکتر طب سنتی ویزیت میکنه  مثلا من وقتی دخترمو بردم قدشو گرفت یه سری چیزا پرسید که مث ...

اسم دکترش چی هست؟ آدرسش کجاست؟ تفاوتی هم حس کردید؟ بجز رنگ پوستش، اشتها، وزن و قد هم تغییری داشته؟

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حجامت سخت نیست؟ درد نداره؟، دخترم  اینقده ترسوست که هرچی میگم بیا برات خوبه، برا جوشای صورتش میگن خیلی خوبه، نمیدونم چیکار کنم راضی بشه؟

عالی میشه اگه 5 سانت دیگه رشد کنه از خدامه یک و شصت بشه

میانگین قد شما و همسرتون متوسطه ...بچه هم به پدرمادرش میره...کمتر از ۱۶۰ نخواهد شد ...نگران نباشید ...

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎

من قدم ۱۸۴سانته 

می‌دونم باید چکار کرد بلند شد خیلی راحته

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
دخترم 14 سالشه و قدش 155، خودم 160، پدرش 175 شاید هم 180

۱۷۵ شاید ۱۸۰😕اینا فرقش خیلیا ها قشنگ چشمی هم مشخصه

اسی جان شیر خیلیی تاثیر داره حتما حتما روزی دویا سه لیوان یا اگر نشد حداقل یک در روز شیرهای محلی باز نه از این پاکتیا 

بعلاوه ورزش های کششی یوگا راحت تا دو سال آینده ب شرطی ک اینارو انجام بدن ۱۰ سانت قد میکشن

میانگین قد شما و همسرتون متوسطه ...بچه هم به پدرمادرش میره...کمتر از ۱۶۰ نخواهد شد ...نگران نباشید . ...

قد مادرم۱۶۸,

قد بابام ۱۷۰

من ۱۸۴سانتم 

ربطی نداره

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐                                             
قد مادرم۱۶۸, قد بابام ۱۷۰ من ۱۸۴سانتم  ربطی نداره

خب من همینو میگم ک کوتاه تر از اونها نمیشه شاید بلند تر هم بشه اما کوتاه تر نخواهد شد 

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎
اخه ۱۱سالشه فک نکنم دیگه خیلی شیر تاثیر داشته باشه خیلی ب زور روزی ی لیوان اگه بخوره

خواهرزاده من ۱۵۶ بود ۱۳ سالش بود شروع کرد هرروز یکی دو لیوان شیر میخورد از این محلیا الان شده ۱۶۵ تو ی سال

میانگین قد شما و همسرتون متوسطه ...بچه هم به پدرمادرش میره...کمتر از ۱۶۰ نخواهد شد ...نگران نباشید . ...

امیدوارم ، دکتر ربانی ، دکتر غددی که قبلا میرفتم پیشش میگفت 160 نمیشه

۱۷۵ شاید ۱۸۰😕اینا فرقش خیلیا ها قشنگ چشمی هم مشخصه اسی جان شیر خیلیی تاثیر داره حتما حتما روزی دوی ...

شیر رو رعایت میکنه ، اما اغلب شیرای مغازه و فروشگاست دیگه ، شیر باز از لبنیاتی راستش نمیگیرم، ورزش هم تنبلی میکنه، گاهی میگه مامان بیا با هم ورزش نرمش، منم تنبل، از سرکار میرم فکر شام شب و ناهار فردا، بعدش جنازه و بیهوش میشم، البته میشه وقت برا ورزش گذاشت ها اما اصلا حسشون ندارم

خواهرزاده من ۱۵۶ بود ۱۳ سالش بود شروع کرد هرروز یکی دو لیوان شیر میخورد از این محلیا الان شده ۱۶۵ تو ...

آفرین چه خوب، اما شیر محلی مطمئن از کجا میشه تهیه کرد؟