2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269110 بازدید | 1595 پست
⁣🔻افزایش قدکودکان به صورت طبیعی  🔹خوردن فرنی با زعفران به‌ عنوان دسر ⁣🔹سوپ با عصاره ...

، خیلییی ممنون

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگین چی هست این مکمل

والا نميدونم هميشه پنهون كاري ميكنن منم شانسي ديدم گفتم خدايي نكرده مريضي؟؟؟ گفت نه غضروف ساز و كلسيمه چيزي نيس

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
آهان دکتر ربانی رو میگید، آره شک نداشتم و ندارم که روش معاینه دکتر بوده، فقط خواستم بگم باوجود معطلی ...

آره حتما دكتر غدد رو ادامه بديد حالا هر دكتر خوبي كه باشه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
والا نميدونم هميشه پنهون كاري ميكنن منم شانسي ديدم گفتم خدايي نكرده مريضي؟؟؟ گفت نه غضروف ساز و كلسي ...

جالبه تاحالا نشنیدم البته یه دفه تب سنتی تو سایت بود بهش گفتم برابچم گفتش یه همچین چیزی بخر از عطاری و

آخه خيلي در مورد دستماليش توضيح دادي.يه دكتر هيچوقت در حضور پدر مادر همچين كاري نميكنه تازه مگه كجاه ...

با قسمت دوم حرفاتون، اهمیت بارفیکس و داروهای مکمل و غضروف ساز صد درصد موافقم

جالبه تاحالا نشنیدم البته یه دفه تب سنتی تو سایت بود بهش گفتم برابچم گفتش یه همچین چیزی بخر از عطاری ...

منم فعلا سرچ نكردم راجبش.بايد يه سرچي بزنم

نه مشکلم قدشه الان براش مکمل گین اپ خریدم 

قد و سنشو ميگيد لطفا؟

دکتر تجویز کرده؟

نه تو سایت بود دکتر نبردمش تا حالا ولی خیلی نعریفش شده وقت مکمل ویتامین دارم میدمش فعلا دوتا قوطی مصرف کرده احساس میکنم همونه بدبختی قیمتش بالاست برا یه ما ۴ تا قوطی باید بگیریم هر قوطی ۴۲هست

۶ سال و۳ ماه وزنش ۱۶ ۷۰۰بود الان نمیدونم چنده قدش دقیق نمیدونم ولی ۱۱۰ فکر کنم دوباره عصر میگیرمش

ديگه وقتشه دكتر غدد بره.منم پسرمو هفت سالگي ميبرم انشالله

طب سنتیم ببر استارتر من دخترمو میبرم  تازه دختر من ۱۳سالو ۴ماهشه قدش ۱۵۱چند روز قبل ۱۳سالگیش پ ...

دریا جان طب سنتی چه کاری برای افزایش قد انجام میده، و اینکه دکتر ویزیت میکنه؟ تخصصشون همین طب سنتی هست؟