2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269134 بازدید | 1595 پست
سلام دختر منم شریطدختر شما رو داره و پریود شده. میشه لطفا بگیددخترتون بعد پریودی چند سانت قد کشیده؟

عزیزم الان ۱۳ سالشه، حدود ۱۵۸سانت شده قدش

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز سن دختر شما خوبه دخترمن ۱۲سال تمام پری شده قدشم ۱۴۸هست

سلام دخترتون بعد پریودی چند سانت قد کشیده؟ دختر منم با قد 148 پریود شده و خیلی نگرانم برای رشد قدش . دکترمیگفت دیگه زیاد رشد نمیکنه

مامانای عزیز که مدت ها پیش نظرتون را گفتید خواهش میکنم جواب بدید بهم نتیجه گرفتید ؟منم دخترم ۱۱ سالگ ...

سلا دختر منم یازده سال و نه ماهگی با قد 148 پریود شده دخترتون توی این یکسال چند سانت قد کشیده. منم هورمون رشد براش نوشتن ولییه دکتر دیگه گفت فایده نداره براش بزنی

دکتر فوق تخصص غدد است گفت به ۱۶۰ نمیرسه و نهایت ۱۵۵ بشه گفت رشدش متوقف شده البته سن استخوانیش الان ...

دختر منم دقیقا سیزده سال و نیم سن استخوانیشه خواهش میکنم جواب بدید شما چیکار کردید. هورمون و زدید و چند سانت رشد کرده

عکس مچ دست ازش گرفتین؟ دختر من سن استخوانیش 2 سال بزرگتره و برای این خیلی نگرانم

جدیدا نکرفتیم، همونموقع گرفتم یکسال بیشتر بود سن استخوانیش

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

سلام دوستان دختر من ۱۳سالشه و قدش۱۵۱ دوساله که تحت نظر دکتر روحانی و رضایی بود متاسفانه اصلا نتیجه خوبی نگرفتیم توی این دوسال فقط۲سانت رشد داشت که اونم از متوسط طبیعی پایینتره.دکتر روحانی که نوبت دهی وویزیت بالاحدود۵۰۰تومن هربار هم ۲تا۳تومن دارو تجویز میکرد برای چند ماه کلا۲دقیقه بیشتر هم ویزیت طول نمیکشید اصلا اجازه صحبت کردن نمیده.میانگین ۵ساعت معطلی داشت.دکتر رضایی هم افتضاح.واسه همممممه فقط یه نسخه داره.ویزیت بالا هزینه تزریق آمپول بالا.جلسه اول به من گفت قدش۱۶۰ بشه خوبه؟من گفتم دکتر خودم۱۶۴ام حداقل از خودم کمتر نشه.گفت۱۶۸ خوبه دیگه؟منم سااااده گفت ممنون دکتر عالیه فکر میکردم قراره معجزه کنه.ولی حتی یک سانتم افزایش نداشت اینا رو گفتم که گول معروفیت دکترا و کلینیکها  و ویدئوهای تبلیغی اینستا رو نخورین.منم ناامید نمیشم ولی یه دکتر غدد معمولی توی بیمارستان میبرم انشالله نتیجه بگیرم چون واقعا این موضوع روی روح و روان منو دخترم تاثیر گذاشته.

کسی که هورمون رشدش کمه هر کاریش کنی نتیجه نداره یا خیلی کم نتیجه داره تا حالا دیدم مادرا با تلاش بلو ...

سلام، عزیزم به نظرتون آمپول هورمون رشد ، عوارضی ضرری چیزی نداره؟ من میخوام برای دخترم بزنم ولی خیلی میترسم بعدها مشکلات جسمی چیزی پیدا کنه.

سلام، عزیزم به نظرتون آمپول هورمون رشد ، عوارضی ضرری چیزی نداره؟ من میخوام برای دخترم بزنم ولی خیلی ...

سلام وقتی هورمون رشدش کم باشه لازمه بزنید اگر به اندازه باشه و صفحه ی رشدش باز باشه مشکلی پیش نمیاد 

اونایی که مشکل پیدا می کنند صفحه ی رشدشون بسته هست بعد چانه بزرگ میشه و ممکنه شکلشون بد بشه مثل بدنساز ها که بزرگسال هستند و هورمون رشد میزنن البته اونا هم بعضی هاشون اینطوری میشن 

برای دختر من که مشکلی پیش نیومد خیلی هیکلش بهتر شد چون قبلاً بیش از اندازه ریز بود وای من شش هفت ماه بیشتر براش نزدم چون اثر نداشت 

سلام دوستان دختر من ۱۳سالشه و قدش۱۵۱ دوساله که تحت نظر دکتر روحانی و رضایی بود متاسفانه اصلا نتیجه خ ...

سلام دخترتون چند سالگی پریود شده و هنگام پریود قدش چند سانت بود؟

سلام دوستان یه سوالی داشتم ، من پسرم و ۱۶ سالمه و قدم ۱۶۲ ، صفحه رشدم هم تازه بسته شده ، روزی ۳ وعده ورزش کششی میکنم که دو وعدش با همین برنامه افزایش قده ، و قرص های غضروف ساز که دکتر برام تجویزه کرده رو می‌خورم ، به نظرتون میتونم به ۱۷۰ برسم ؟

سلام حالا چند وقته این ورزش ها را انجام میدید؟ تا حالا تاثیر هم داشته؟

والا یه ۱۵ روزه شروع کردیم ولی خو فعلا که هیچ ، ولی خب باید ببینیم تا سر دوماه چی میشه ، به نظر شما میتونم برسم به ۱۷۰ یا نه ؟🤧