2777
2789
عنوان

واقعا باید تاسف خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 52 پست

اونی که رفته سفر البته اینا ازشون توقعی نیست یه عده نفهم هستن اینا که تا اخر عمر دین به گردنشون هست و خدا خودش بزاره تو کاسشون که اینقدر خودخواهانه رفتار کرده اونی هم که رفته عزاداری هر کسی که رعایت کرده قبول باشه انشالله امام حسین حاجتشون و بده ولی اونی که حتی باعث شده یه نفر الوده بشه اونم واگذار میکنیم به امام حسین انشالله تو دامنشون بزاره تا اخر عمر دین به گردنش هست و حق الناس بخشیده نمیشه 

خوب منم گفتم گل مالی و خیمه سوزوندن عزاداری نیست خدا وکیلی تو چهره کدومشون غم هست غم عزای به این بزر ...

خیلی هاشون واسه تماشا رفتن ای کاش شعور حسینی داشتیم همه از جمله خود من بنظر منم امام حسین خیلی حرمت دارن بتید خیلی مراقب رفتارمون باشیم دیروز رفتیم شیر بخریم مغازه کوچیک بود بیرون تو نوبت بودیم یه نفر یه نفر بریم ما رفتیم داخل سه نفر پشت سرمون بودن یه پیر مرد ۷۰ ساله با لباس سیاه پرید داخل گفت چه خبره ملت و معطل کردین با اینکه سه نفر قبلش تو صف بودن من بهش گفتم اقا بخاطر کرونا یه نفره میان داخل سه نفرم قبل شما تو صف بودن دزست نیست کارتون گفت ساکت شو تو خوبی که رعایت میکنی بقیه هم صداشون در اومد گفتن شما که ادعا داری حق الناس این چیزاست به همه توهین کرد و رفت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون ی سریا شمال رفتن ،مذهبیاش باید از لجشون دسته دسته مردم بکشونن بیرون بدون رعایت ؟؟؟؟ این مسخره با ...

من نه عزاداری رفتم نه مسافرت کلا حرص ام ازاینه‌میگن‌مسافرت تو ماشین االودگی نیس تو هیت الودگی در صورتی که هیچکدوم از جاهای تفریحی پروتکل بهداشتی رعایت نمیشه اما من چند تا هییت از تی وی دیدم ضد عفونی داشتن حالا اونم جامع و کامل نبود ولی حداقل بود

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
من نه عزاداری رفتم نه مسافرت کلا حرص ام ازاینه‌میگن‌مسافرت تو ماشین االودگی نیس تو هیت الودگی در صور ...

من نه مسافرت رفتن نه هیئت رفتن رو درک نمیکنم. در خانه بمانید رو چی ترجمه میکنن نمیدونم.

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
🚩مشاور وزیر بهداشت: عموم مساجد و هیئات شاخص، بیش از ۹۵ درصد پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کردند ال ...

در حال خاصی نیستم چون منم از اینکه کرونا تموم بشه خوشحال میشم محض اطلاع