2777
2789
عنوان

واقعا باید تاسف خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اش نخورده دهن سوخته 

پسر خالم و‌همسرش۶ماه توخونه زندانی بودن بخاطر ترس از کرونا فقط ی توک پا رفتن دکتر واسه پسرش کرونا گرفتن ولی خوب شدن 

ماهای  ک تو‌قرنطینه ایم بیشتر عذاب میکشیم

دومی ارع اولی ماسکی مشخص نیست

همون دومى كه مشخصه يعنى بوده همچين چيزى بلاخره ديگه ....

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

دوستای عزیزم مسافرت رفتنم حماقت و اشتباهه محضه

نمیدونم چرا فک میکنین مسافرت رفتن یه عده بیشعور مجوزه برای تکرار کردن یه حرکت

کرونا همه جا هست

هم توی مسافرت هم توی مراسم عزاداری 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

دوستای عزیزم مسافرت رفتنم حماقت و اشتباهه محضه نمیدونم چرا فک میکنین مسافرت رفتن یه عده بیشعور مجوز ...

دقيقا جفتش اشتباه 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

واسه مسافرت و شمال و جوجه زدن و ساحل تاسف نمیخوری!

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

عکسا ترافیک شمال و لب دریا رو هم بزارین

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

عزاداری کل کشور خیلی مرتب و منظم و خلوت با ماسک و کلی ضدعفونی انجام شد 

انگشت شمار جاهای شلوغم بوده

نمیشه جرم بالا رفتن آمار کرونا رو بندارید گردن عزاداری 

چون گردن دوست و آشناهای خودتونه که شمال و کیش تشریف داشتن

بیخیال . هیچکس گوش نمیده به خودت اهمیت بده نزار خودت مریض شی نگران هیجکس دیگه ای نباش چون اونا نگران خودشون و نگران دیگزان نیستن پس نمیخواد نگران باشی فقط خودتو بپا مریض نشی ادمها اگه نصیحت پذیر بودن که اینهمه پیامبر نمیومدبعصیا هیچوقت گوش به حرف نمیدن من از بهمن ما خونه هیچکس نرفتم بیرونم که میریم با ماشین میریم فقط واسه خرید لباس مجبور میشم برم مغازه دیگه پامو بیرون نمیزارم نه مسافرت نه عزا داری میرم فقط مشکلم مدرسه بچمه که نمیخوام بفرستمش میخوام فردا برم مدرسه بگم باید ان لاین تدریس کنین من به هیچ وجه نمیفرستم فقط این مدرسه درست بشه خیالم راحته چون منو بچم دایم خونه هستیم راحت . دیکران هم واسم مهم نیستن چون هرکی باید به خودش اهمیت بده و هیچکس حرف حق رو قبول نمیکنه پس بهتره حرص نخوری فقط مراقب خودت باش نگران دیگران نباش دیگزان اگه نگران خودشونن رعایت میکنن حالا که رعایت نمیکنن پس نگران نیستن شما هم نگران اونا نباش فقط و فقط به خودت اهمیت بده

چرا انقدر تفكيك ميكنيد ؟ مگه كسى كار اونا رو تاييد ميكنه كه اينطور ميگيد! جفتش كار غلطيه يعنى حالا اون چون واسه خوشگذرونيه كار بديه اين چون عزاداريه درسته؟ يا بر عكسش؟! چه قدر الكى جبهه ميگيريد اخه!