2777
2789
عنوان

چجور میشه گذشته رو فراموش کرد؟کی تونسته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 31 پست
هرشب مغز آدم ریکاوری میشه هیچی فراموش نمیشه

کاش یادم بره. میگه دوستت دارم‌اصلا باور ندارم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم گذشته اشو ک نمیتونه فراموش کنه اگه مورد ناراحت کننده ای توش باشه باید خوشو انقدر قوی کنه ک بهش بعنوان تجربه نگاه کنه بگه حالا ک اون مرحله رو رد کردم لا اقل بعنوان ی تجربه بهش نگاه کنم و کنار بیام باهاش .درسته تلخه و خیلی سخته ولی چاره ای نیست فراموش ک نمیشه لعنتی.

دست خودم نیس دیگه برام ارزشی نداره چون همیشه آبرومو زیرسوال میبره دیگه بار آخری یک ماه بامن قهربود ب ...

معلومه دوستت د اره. ببرش مشاور خودش هم داره، عذاب میکشه .کاش منم میتونستم برم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ادم گذشته اشو ک نمیتونه فراموش کنه اگه مورد ناراحت کننده ای توش باشه باید خوشو انقدر قوی کنه ک بهش ب ...

اگه تو خونه باشی همش بدتز بهش فکر میکنی .سرکار باشی فکر و کمی مشغوله

الهی بمیرم😔 منم بعد هفت سال بچه دار شدم ولی هیجوقت فکر نمیکردم با ورود بچه اینجور بلائی سرم بیاد&n ...

خدا نکنه عزیزم مشکلت چی بود ک بعد 7 سال باردارشدی؟

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
خدا نکنه عزیزم مشکلت چی بود ک بعد 7 سال باردارشدی؟

کم تحرکی اسپرم همسرم و تنبلی تخمدان خودم 

تو الان یه بچه داری بخاطربچه تم که شده سعی کن باور کنی حتی اگه دروغه 

دلم براش میسوزه وقتی ناراحتم اصلا حوصلشو ندارم اونم وابسته خودمه بهم چسبیده ولش کنم گریه میکنه دنبالم

اگه تو خونه باشی همش بدتز بهش فکر میکنی .سرکار باشی فکر و کمی مشغوله

قبول دارم‌ حرفتو .

ادم بخواد همش بهش فکر کنه بدتر میشه و بال و پر میگیره حالا اگه سرکار میری ک خود محیط سرکار انقد دغدغه فکری داره ک ادم وقت نمیکنه ب مشکلات شخصیش فکر کنه مخصوصا اگه ی همکار عوضی مثل همکار من داشته باشی😄انقد مشکل بزرگیه ک بقیه‌ مشکلات ب چشمت نمیان😄😄😄😄

جدای شوخی اگه سرکارم نمیری خودتو با کاری هنری چیزی مشغول کن کتاب بخون وووو نزار فکرو خیالت درمورد ناراحتیات فکرتو درگیر کنه

دلم براش میسوزه وقتی ناراحتم اصلا حوصلشو ندارم اونم وابسته خودمه بهم چسبیده ولش کنم گریه میکنه دنبال ...

سعی کن کمتر بیکار بمونی ، که کمتر به این موضوع فکر کنی و اذیت شی 

چیکار کردی با چه روش درمانی باردار شدی خودت تپل بودی؟

ن لاغر بودم .خیلی دکتر رفتم .خودم بیخیالی زدم دیگه .ختم قرآن شروع کردم به نیت بچه دار شدن باردار شدم

عزیزم سخت تر از این نیست که پاک وبی شیله پیله داری زندگیتو میکنی وشوهرت هر روز تهمت بهت بزنه یه بار ...

این آدمی که میگی مشکل اعصاب و روان داره، یا اینکه شیشه مصرف می کنه

جدی بگیر و حواستو جمع کن

و خدا برای من کافیست.....