2777
2789

بچه ها من خیلی دلم شکسته یه جورایی به یقین رسیدم ک همسرم کسی زیر سر داشته موقع بارداری و زایمانم ولی مدرک درست نداشتم و فقط حرکات مشکوکش میدیدم تاپیک های گذشتم هست .میگفت چیزی نیست د حساس شدی 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

اللن بهم مخبت میکنه و انگار داره، جبران میکنه ولی من اصلا حرفا و حرکاتش باور ندارم خیلی عذاب میکشم .جوری ازم فاصله گرفته بود ک برای ده دیقه بغلم کنه التماسش میکردم بعد زایمانم الان از دلم بیرون نمیره چی کار کنم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی بی مهری دیدم وکشیدم ولی همیشه با این فکر که من برای چیزای با ارزش تری خلق شدم وباید روحمو پرورش بدم وپیش خالقم برگردم خودمو آروم میکنم واقعا هم این دنیا موندنی نیست هرکی هم هرظلمی بهت کرد بسپار به حق

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین ع
اگر پشیمون واقعا دوستت داره الان زندگی تو دستی دستی خراب نکن بهش محبت کن 

الان طبیعی رفتار میکنم ولی از درون حالم خوب نیست. آرامش ندارم از فکر اینکع کسی دیگه رو لمس کرده باشه یا از بدن من بدش بیاد. اخه شروع کرده بود ایراد گرفتن چاق شو فلان شو

من خیلی بی مهری دیدم وکشیدم ولی همیشه با این فکر که من برای چیزای با ارزش تری خلق شدم وباید روحمو پر ...

خیلی سخته 😔

کاش من کلا پاک میشد از تو ذهنم گذشتم حالم بهم میخوره از گذشتم😢

مخصوصا دلخوری از همسر ک همش جلو چشمته 

خیلی سخته 😔

عزیزم سخت تر از این نیست که پاک وبی شیله پیله داری زندگیتو میکنی وشوهرت هر روز تهمت بهت بزنه یه بار بگه با فلانی دوستی چن روز بعدش میگه با بهمانی دوستی یه روزم میگه بیا اعتراف کن بگو خیانت کردم اصلا این چیزا به من نمیخوره ولی متاسفانه همش بهم نسبت میده دوباره چن ماه خوب میشه باز شروع میکنه چه بی مهری ها ک بهم نکرده

عزیزم سخت تر از این نیست که پاک وبی شیله پیله داری زندگیتو میکنی وشوهرت هر روز تهمت بهت بزنه یه بار ...

بهش محبت کن. من بی مهری دیدم اینجور شدم از کسی ک اصلا توقع نداشتم .از محبت سیر باشی اینجور نمیشه 

الان طبیعی رفتار میکنم ولی از درون حالم خوب نیست. آرامش ندارم از فکر اینکع کسی دیگه رو لمس کرده باشه ...

حق داری اما واقعا رو هیکلت کار کن آرایش کن خوب لباس بپوش اعتماد به نفست تقویت کن کم کم باهاش کنار بیا و فکر بد اومد ذهنت خودت و مشغول کن... زن خراب مال چند وقته دائم نیست که دیدی نبود فقط به قولی کهنه حیض بود انداخته شد دور 

مخصوصا دلخوری از همسر ک همش جلو چشمته 

نه من از شوهرم دلخور نیستم اون خوبه من از گدشته خودم حالم بد میشه اگه درس خونده بودم اگه یه شغلی داشتم اگه بچه داشتم هزارتا اگه هس وولی به هیچ کدومشون نرسیدم وفقط حسرت دوروز زندگی رو دارم که به هیچ کدوم اینا فک نکنم به این فک نکنم ک چرا خواستگارم ده ساله به خاطر من ازدواج نکرده به این فک نکنم ک چرا بچه دار نمیشم میخوام بزارم برم 😢یه جایی ک هیچ کس نباشه وبه هیچی فک نکنم بخدا گذشته حالمو بهم میزنه 😢😢😢

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
بهش محبت کن. من بی مهری دیدم اینجور شدم از کسی ک اصلا توقع نداشتم .از محبت سیر باشی اینجور نمیشه&nbs ...

دست خودم نیس دیگه برام ارزشی نداره چون همیشه آبرومو زیرسوال میبره دیگه بار آخری یک ماه بامن قهربود بخاطر اینکه فکرمیکرد من خیانت کردم منم گفتم میخوام به بابام بگم بیاد دنبالم توهم برومدرک بیار طلاقم بده که ترسید کوتاه اومد من بخاطربچه هام موندم فقط

نه من از شوهرم دلخور نیستم اون خوبه من از گدشته خودم حالم بد میشه اگه درس خونده بودم اگه یه شغلی داش ...

الهی بمیرم😔

منم بعد هفت سال بچه دار شدم ولی هیجوقت فکر نمیکردم با ورود بچه اینجور بلائی سرم بیاد