2777
2789

منم پسرم هفته پیش بیدلیل تب کرد سه روز طول کشید بعدم خوب شد،5سللشه مرتب پاشویه استامینوفن هر 4ساعت ویه بارم شیاف،دعای نور و سوره حمد هم زیاد خوندم

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پسرم دوسالشه چندروزپیش دوشب تب داشت یه شبش فقط استفراغ کرد فقط استامینوفن دادم. تا علایم نداشته باشه نمیتونی ببری دکترشاید ویروسی باشه شایدگوشش عفونت داشته باشه شایدگلوش چرک داشته باشه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
ببین من پسرم دوشنبه گذشته بی دلیل تب کرد تا نزدیکای ۳۹ هم میرسید،دکتر نبردم آزیترو ۲۵۰ شبی یه دونه،و ...

اولاش فقط بالاتنش و سرش داغ بود. وقتی تبش ۳۸ به بالا میره کل بدنش داغ میشه

یعنی نبرم دکتر؟ اخه ۳ روز شده

اگه سه روزه که حتما بایدببریش من پسرم دوشب بود گفتم اگه بیشترشدمیبرمش که دیگه قطع شدنبردمش پسرمن استفراغ کرد دیگه میدونستم ویروسه خودش خوب میشه ولی شما پسرت چون سه روزه وعلایم نداره حتماببردکتر

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
اگه سه روزه که حتما بایدببریش من پسرم دوشب بود گفتم اگه بیشترشدمیبرمش که دیگه قطع شدنبردمش پسرمن است ...

نه علائمی نداره. وقتی اثر استا تموم میشه بیحال میشه .. و خوابش میگیره. 

علائم کرونا تو بچه ها فرق میکنه؟

نه علائمی نداره. وقتی اثر استا تموم میشه بیحال میشه .. و خوابش میگیره.  علائم کرونا تو بچه ها ...

اصلانترس کروناهم باشه خوب میشه. چون بیحاله ویروسه هرسال این موقعها همه بچه ها همینجورویروس میگیرن کرونانیست ببرش دکترحتما 

مایعات فراوون بهش بده. خصوصا آب سیب تازه. اگه آبمیوه گیری نداری با دندونه ریز رنده، رنده اش کن، قاشق قاشق بهش بده.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟