2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 38 پست
یه عمر زندگیه گلم ،،،من یبا ر نامزد کردم جهازم خریدم طرف معتاد بود بهم زدم جهاز هم پس دادم،،،چه اشکا ...

خیلی‌ متاسفم عزیزم انشاالله آینده عالی داشته باشی

نه تقصیر تو نیست زمونه خراب شده از هر ده نفر هشت نفر خیانکارن مردا😕

مردا همشون اینجوری نیستن این مدلیش گیر من اومده من فقط موندم اون دختر بیشعور میدونست ما تازه عقد کردیم و این کارو با من کرد منو میشناخت و سلام علیک داشتیم به نظرت کار بدی کردم که کاغذ نوشتم شوهرش بهش شک کرده؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی‌ متاسفم عزیزم انشاالله آینده عالی داشته باشی

ممنونم گلم،،،من ازدواج کردم البته با یه آدم شریف،،،انشاالله شما هم بهترینا برات رقم بخوره

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.
مردا همشون اینجوری نیستن این مدلیش گیر من اومده من فقط موندم اون دختر بیشعور میدونست ما تازه عقد کرد ...

نه کار خوبی کردی شوهرشم بفهمه بهتر ولی عزیزم مشکل اصلی نامزدته مگه نمیگی قربون صدقش رفته به زور که بهش نگفته بهم بگو من از این بدم اومد حداقل توضیح میداد یا اصلا ثابت کنه دیگه باهاش در ارتباط نیست

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
انشاالله که همیشه خوشبخت باشی عزیزم. ممنون از دعای قشنگت

قربونت ممنونم💕😘 زنده باشی گلم ،،،،ولی یه عمر زندگیه گلم میخوای با یه مشاوره هم صحبت کن

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.
نه کار خوبی کردی شوهرشم بفهمه بهتر ولی عزیزم مشکل اصلی نامزدته مگه نمیگی قربون صدقش رفته به زور که ب ...

به نظرت اگه توضیح بده و ثابت کنه بهش یه فرصت بدم یا نه . همش میگه گوشی من و بردار ببر خونه تون یه ماه نگه دار ببینم کدوم زنی به من زنگ میزنه یا پیام میده یه بارم بهم گفت یه بار دیگه اون بحث و پیش بکشی به خانواده ت میگم بهم شک داری

به نظرت اگه توضیح بده و ثابت کنه بهش یه فرصت بدم یا نه . همش میگه گوشی من و بردار ببر خونه تون یه ما ...

نمیدونم خودت فکر کن ببین با چی آدوم میشی یه جوری که دوباره اعتماد کنی اگه بهت ثابت کنه خوبه میشه دوباره فرصت داد

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍