2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 38 پست
بنظرم خیانت قابل بخشش نیس اگ بمونی با دوتا یچه خیانت میکنه و برمیگردی 

صد در صد حداقل الان بدون بچه جدا شدن خیلی بهتره تا ی طفل معصوم درگیر بشه

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

نه قهر نیستیم با هم در ارتباطیم ولی من از لحاظ روحی داغونم و وقتی میخوام اون بحث و پیش بکشم همش خودشو میزنه به اون راه و تمام همین امشب بهش گفتم من هر روز دارم به اون کاری ک کردی فکر میکنم گفت خوابم میاد و رفت خوابید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم به حال خانواده م میسوزه با هزار امید و آرزو دارن برام جهیزیه میخرن و از دامادشون خیلی راضین نمیی ...

یه عمر زندگیه گلم ،،،من یبا ر نامزد کردم جهازم خریدم طرف معتاد بود بهم زدم جهاز هم پس دادم،،،چه اشکال داره گلم

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.
نه قهر نیستیم با هم در ارتباطیم ولی من از لحاظ روحی داغونم و وقتی میخوام اون بحث و پیش بکشم همش خودش ...

اصلا نباید محلش بذاری تا نیمده بگه جریان چیه

بحث با ناقص خیالان شیوه استاد نیست،،،،علم افلاطون حریف جهل مادر زاد نیست.
این آقا شرایط خیلی ویژه ای داره که با این اوصاف هنوز میخوای باهاش ادامه بدی؟

نه . ۱۱ سال هم ازم بزرگتره ولی بخدا دلم برا مامانم میسوزه خیلی برام زحمت کشیده تا جهیزیه جور کرده اگه همچین چیزی رو بفهمه داغون میشه

نه قهر نیستیم با هم در ارتباطیم ولی من از لحاظ روحی داغونم و وقتی میخوام اون بحث و پیش بکشم همش خودش ...

اگر بخشیدی دیگه نباید حرفشو پیش بکشی اگرم نبخشیدی که دیگه نباید باش حرف بزنی و نصف مهریه تو بگیری اگر باکره نیستی هم که کلش

نمیدونم چندمین کاربریمه.همش ایمیل و پسورد یادم میره.
اگر بخشیدی دیگه نباید حرفشو پیش بکشی اگرم نبخشیدی که دیگه نباید باش حرف بزنی و نصف مهریه تو بگیری اگ ...

هیچ توضیحی بهم نداده اصلا. نمیدونم قابل بخشش هست یا نه تلاشم اینه که زندگیمو حفظ کنم نمیخوام طلاق بگیرم ولی دلم باهاش صاف نمیشه چون هیچ وقت نه عذرخواهی کرد نه بهم توضیح داد 

نه . ۱۱ سال هم ازم بزرگتره ولی بخدا دلم برا مامانم میسوزه خیلی برام زحمت کشیده تا جهیزیه جور کرده اگ ...

بابا عقلانی فکر کن شاید نامزدت با اون خانم تا جاهای باریک پیش رفته باشه میتونی بعد ازدواج ببینی و کنار بیای مامانت ناراحت میشه ولی نترس چیزی نمیشه با گذر زمان فراموشش میکنین فردا بری و با بچه برگردی اونموقع علاوه بر خودت و خانوادت ی بچه هم داغون میشه بعدم قرار نیست تا اخر عمرت مجرد بمونی ایشالا بخت بهتری برات بیاد

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
هیچ توضیحی بهم نداده اصلا. نمیدونم قابل بخشش هست یا نه تلاشم اینه که زندگیمو حفظ کنم نمیخوام طلاق بگ ...

خیلی پررو و خودخواهه و‌مطمئنا هنوز باهاش درارتباطه چون پشیمون نیست و نیومده معذرت خواهی. تو در و همسایه ابروتو برده میخوای کدوم زندگی رو حفظ کنی؟ فردا با دوستت با با دختر فامیلتم دوست میشه . ولش کن 

نمیدونم چندمین کاربریمه.همش ایمیل و پسورد یادم میره.
خاک تو سرش. خانم همسایه چقد تو دلش بهت خندیده که دلش خوشه شوهر کرده ولی شوهرش دنبال منه.  اصلا ...

حالم ازش بهم خورد. چند بار رفتم دم خونه ش باز نکرد. منم یه کاغذ نوشتم که تا آبروتو تو کل محل نبردم و به شوهرت نگفتم چه غلطایی میکنی زودتر جمع کن از این محل برو نمیدونم حالا با حرف من یا چی یه ماه بعدش اثاث کشی کردن و رفتن. ولی اون کاغذم شوهرش خونده بود چون صداش خونه ما اومد که داد زد این کاغد چیه خانومه م گفت من نمیدونم!

هیچ توضیحی بهم نداده اصلا. نمیدونم قابل بخشش هست یا نه تلاشم اینه که زندگیمو حفظ کنم نمیخوام طلاق بگ ...

از اول خوب برخورد نکردی باید همون اول دعوا راه مینداختی طوری که خانواده ها بفهمن و بهت تعهد میداد کم چیزی که نیست داری با زندگیت معامله میکنی اینقد شل گرفتی به خودش اجازه توضیح هم نمیده کلا دیگه نپرس بنظرم برو سر زندگیت و از این به بعد هیچ وقت گوشیشو نگرد و نپرس کجا بودی چیکار کردی

خیلی پررو و خودخواهه و‌مطمئنا هنوز باهاش درارتباطه چون پشیمون نیست و نیومده معذرت خواهی. تو در و همس ...

نمیدونم من شماره اون خانومه رو تو گوشیش بلاک کردم هر موقع هم نگا میکنم میبینم هنوز بلاکه حالا نمیدونم بازم ارتباط داره یا نه 

بابا عقلانی فکر کن شاید نامزدت با اون خانم تا جاهای باریک پیش رفته باشه میتونی بعد ازدواج ببینی و کن ...

به خدا نمیدونی چه موقعیت هایی داشتم و قبول نکردم اینم بخاطر صداقت و اخلاق خوبش انتخابش کردم که گند زد تو صداقت. بعضی وقتا فکر میکنم شاید یه جایی تو زندگی دل کسی رو شکوندم یا بدی کردم که این سرم اومده

به خدا نمیدونی چه موقعیت هایی داشتم و قبول نکردم اینم بخاطر صداقت و اخلاق خوبش انتخابش کردم که گند ز ...

نه تقصیر تو نیست زمونه خراب شده از هر ده نفر هشت نفر خیانکارن مردا😕