2777
2789
عنوان

مادرشوهر

312 بازدید | 36 پست

از پنجشنبه اینجاست دخترشم اومده قهر.. خسته شدم... کاش زود برن... بیشترین‌تایمی که مادزشوهر پیشتون بوده چقدره؟؟؟

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

۳ هفته بود که بعدش کلا فاصله گرفتم 

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصور کن تا یک هفته بعد عروسی از خونه ات نرن...ماه عسلم باهات بیان بعد با دخترش بیان بچسبن بهت تو یه اتاق بخوابن با وجود اتاقای دیگه🙄🙄

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
حالم از هر چی مادر شوهره بهم میخوره

حتی مادر خودت؟

خودتم مادرشوهر میشی 

ی روزی نگو اینجوری

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
تصور کن تا یک هفته بعد عروسی از خونه ات نرن...ماه عسلم باهات بیان بعد با دخترش بیان بچسبن بهت تو یه ...

چرا خب؟ دلیلشون چی بود

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

معمولا دو هفته می مونن

همونقد ک خونه ی منه و خونوادم حق دارن بیان، خونه همسرمم هست و خونوادش میتونن بیان

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
تصور کن تا یک هفته بعد عروسی از خونه ات نرن...ماه عسلم باهات بیان بعد با دخترش بیان بچسبن بهت تو یه ...

شوهرتون ینی هیچ اختیاری ندارن؟! 

چ سخت

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
حتی مادر خودت؟

مادر خودم دووتا پسر داشت یکیش به رحمت خدا رفت فوت شد این یکیم مجرده اگه بخاد با عروس بد باشه و در حقش بدی نه فقط  خدا نه تنها من کل عالم حالشون ازش بهم میخوره 

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
مادر خودم دووتا پسر داشت یکیش به رحمت خدا رفت فوت شد این یکیم مجرده اگه بخاد با عروس بد باشه و در حق ...

متاسفم واسه منطقت گلم

ببخشید

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت