2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 36 پست
همسرتون موافق بوده حتما؟؟ 

برای عروسیمون چون از شهر دیگه اومدن براشون یه خونه ویلایی مبله اجاره کردیم 

اما صبح همه اومدن خونمون و دیگه نرفتن😑😑😑

ماه عسلم که دیگه واقعا چندش آور بود.

بله موافق بود

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معمولا دو هفته می مونن همونقد ک خونه ی منه و خونوادم حق دارن بیان، خونه همسرمم هست و خونوادش میتونن ...

چقدر به چقدر میان ۲ هفته میمونن؟

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍
چقدر به چقدر میان ۲ هفته میمونن؟

هرچند ماه میان. مدت مشخصی نداره. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

چرا من انقدر دلم میخواد مادرشوهرم کنارم بمونه وقتی اون هست دیگه هیچ مشکلی ندارم چون همیشه میگه تا من هستم غم نداری همه مشکلات زندگیمو اون تلاش میکنه حل کنه

نا امید نباش خدا همین‌جاست 
گاهی متحیر میشم از سکوتش در برابر یه سری مسائل

دیگه این ک ماه عسل دکو اتاق خوابش  رو نتونه مدیریت کنه واقعا متحیر شدنم داره عزیزم. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چرا من انقدر دلم میخواد مادرشوهرم کنارم بمونه وقتی اون هست دیگه هیچ مشکلی ندارم چون همیشه میگه تا من ...

رحمت ب پدر مادرش

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
خب شب خواستن پیش شما بخوابن شما نرفتی جای دیگه یا اتاق دیگه

شب بعد عروسی گریه کردم گفتم میخوام برم خونه خودمون چون با حضور سه تا پسر مجرد و پدر همسرم و بقیه خجالت آور بود برام اونجا موندن و همه میخندیدن که واااا چه عروس خجالتیه!

برای عروسیمون چون از شهر دیگه اومدن براشون یه خونه ویلایی مبله اجاره کردیم  اما صبح همه اوم ...

من بودم صحنه رو ترک میکردم میگفتم تو بمون واینا

ماه عسل با مسافرت معمولی فرق داره

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
متاسفم واسه منطقت گلم ببخشید

شما برا خودتون متاسف باش حقیقتو گفتم هیچکسی از ادم وحشی بد و شیطان خوشش نمیاد حالا شما رو نمیدونم

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
دیگه این ک ماه عسل دکو اتاق خوابش  رو نتونه مدیریت کنه واقعا متحیر شدنم داره عزیزم.

اصلا باورم نمیشد میگه بیا کنارم دراز بکش 

ما اخه برعکسیم خانواده من در بند حجاب و این چیزا نیست اونا اما حسابی ادای مقید بودن درمیارن اما خب در عمل متفاوتن

شما برا خودتون متاسف باش حقیقتو گفتم هیچکسی از ادم وحشی بد و شیطان خوشش نمیاد حالا شما رو نمیدونم

باشه حق باشماس

شما با این جمله ب همه خانما توهین کردی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
برای عروسیمون چون از شهر دیگه اومدن براشون یه خونه ویلایی مبله اجاره کردیم  اما صبح همه اوم ...

من هم در مورد خانواده ی خودم هم همسرم یسری جاها میگم نباید بیان..ماه عسل.‌شب عروسی... سفر های دو نفره...خودت نمیشه کاری کنی؟؟؟

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
من بودم صحنه رو ترک میکردم میگفتم تو بمون واینا ماه عسل با مسافرت معمولی فرق داره

انقدر وقیحانه اومده بودن که من تا مقصد باورم نمیشد با ما اومدن.

فکر کن از شهر دیگه بلیطگرفتن اومدن تهران تا با ما بیان!