2777
2789
عنوان

آی وی اف

442 بازدید | 53 پست

دوستان سلام کسی هست؟ من ماه بعد به امید خدا آی وی اف میکنم فقط یه سوالی داشتم بعدش میشه مدت طولانی تو ماشین بشینی و اینکه من میرم یزد ده ساعت راهه چند روز بعد آی وی اف نگه م میدارن

ممنون میشم جواب بدین

ای خدای مهربون به حق این ماه مبارک هیچ زنی رو چشم انتظار مادر شدن نذار یا الرحم الرحمین❤😘خدایی که برای من خواست برای شما هم میخواد فقط ازش بخواین هر روز و شب 

میخوای تخمک کشی کنی یا انتقال

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخمک کشی کنی مرخصت میکنن بعد یکی دوساعت و اگر هایپر نشده باشی دو روز بعد انتقال میدن و من دیدم که از جاهای دور اومده بودن پرستارها میگفتن اتفاقی نمیفته ولی از پله بالا پایین زیاد نکن

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
ببحش عزيزم قيمتش چقد شد؟ 

بهم گفتن حدودا پنجو خوردی میشه اگه بچه نداشته باشی و زیر چل سالت باشه. 

کلا با هزینه های دیگه رفت و امد و خونه و همه چی ده تومنو حساب کن

ای خدای مهربون به حق این ماه مبارک هیچ زنی رو چشم انتظار مادر شدن نذار یا الرحم الرحمین❤😘خدایی که برای من خواست برای شما هم میخواد فقط ازش بخواین هر روز و شب 
دکتر افلاطونیان یزد یک شب نگه میداره جاهای دیگه من ندیدم نگه دارن خودم بعد انتقال فقط یک یاعت گفتن ...

اهان.من تهرانم.نگهم نداشتن اصلا

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
ریسکه نرو. اینهمه هزینه میکنی حیفه 

ببخشید عزیزم . اشتباه خوندم . پس همونجا میمونم ان شاالله یه ماهو

منظورش اینه که بعد انتقال نشین تو ماشین ده ساعت راه رو برو  چند روز بمون

آرههه وای من اشتباه خوندم اگه ندیده باشع هم شما ریپلای کردی وای من چرا اشتباه متوجه شدم 

اگه بتونی بمونی خوبه منم از شهرستان رفته بودم تهران بعد مثبت شدن برگشتم  با قطار 12 ساعت راه ...

قطار بهتر از ماشینه فک کنم آخه راحت میخابی دست اندازم نداره ولی یه مشکلی هست اونجا ماشین لازم میشی

نری بهتره خب استراحت کن 

آخه عزیزم نمیدونم اون مدت استراحت چند وقته

من دو هفته قبل انتقال دادم، دو ساعت بعد مرخص کردن... اگه سرعت ماشین کم باشه رو دست اندازا به نظرم مشکلی نیست... فقط یادت باشه حتما دراز بکش تا هفت روز.. فقط دستشویی و نماز میتونی پاشی وگرنه اصلا پا نشو. فقط توالت فرنگی استفاده کن

زرشک و زعفرون اصلا نخور، من خودم صبح ناشتا شیر ولرم با یه قاشق مرباخوری عسل میخوردم و هر روز یه لیوان آب هویج

ایشالا مثبت میشی گلم