2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 53 پست
میخوای تخمک کشی کنی یا انتقال

همون ماه بعد تخمکمو میگیرن و انتقال میدن فک کنم نمیدونم عزیزم فرایندش چجوریه

ای خدای مهربون به حق این ماه مبارک هیچ زنی رو چشم انتظار مادر شدن نذار یا الرحم الرحمین❤😘خدایی که برای من خواست برای شما هم میخواد فقط ازش بخواین هر روز و شب 
آی وی اف چی هست

یه چیزی که ان شاالله هیچ وقت مجبور به انجامش نشی و راحت بچه دار شی اگه بچه نداری

ای خدای مهربون به حق این ماه مبارک هیچ زنی رو چشم انتظار مادر شدن نذار یا الرحم الرحمین❤😘خدایی که برای من خواست برای شما هم میخواد فقط ازش بخواین هر روز و شب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همش با اسنپ رفت و آمد میکردم حتی بعد انتقال با اسنپ برگشتم دو طبقه هم از پله رفتم بالا

ببخشید میپرسم آی وی افت موفق بود ؟بار چندم مامان شدی 

یه چیزی که ان شاالله هیچ وقت مجبور به انجامش نشی و راحت بچه دار شی اگه بچه نداری

راستش من شیمی درمانی شدم تخمک هم فریز نکردم چون بیماریم داشت پیشرفت میکرد دوست دارم در آینده دوقلو باردار شم و بعد هم تخمدانمو رحممو دربیارم

من دو هفته قبل انتقال دادم، دو ساعت بعد مرخص کردن... اگه سرعت ماشین کم باشه رو دست اندازا به نظرم مش ...

عزیزم مثب شد مال شما ؟بار چندم بود الهی اگه مثبت شدی خدا برات نگه ش داره خیلی خوشحال میشم میبینم یکی مثبت شده

عزیزم مثب شد مال شما ؟بار چندم بود الهی اگه مثبت شدی خدا برات نگه ش داره خیلی خوشحال میشم میبینم یکی ...

خدایی نکرده مثبت نشه باز باید پنج میلیون هزینه کنین؟

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
یه بار پانکچر شدم انتقال اولم مثبت شد ولی بعد بتام اومد پایبن انتقال دوم باردار شدم

خدا رو شکر😍برا منم دعا کن خدا بار اول بهم دوقلو بده😍😂

بله، روز هشتم با بتای ۱۵۳ بار اول بود ممنون گلم

وای من ذوق کردم و یه دنیا امیدوار شدم . عزیزم مراقبت خاصی هم میکردین؟

خدایی نکرده مثبت نشه باز باید پنج میلیون هزینه کنین؟

نمیدونم عزیزم قک کنم جنین ها رو فریز میکنن دفعات بعد شاید انقد نگیرن این سوال خودمم هست حالا رفتم میپرسم میام اینجا بهت میگم

بتات بالا بوده نگران نباش عزیزم همون 48 ساعت بعد برا تکرار رفته بودم  اومده بود پایبن

من که پلی کیستیک شدید دارم کلا بدون قرص پریود نمیشم الانم ۳۴ سالمه اقدام کردم خدا به خیر کنه من حوصله دوا دکتر ندارم شد شد نشدم حتما خدا نخواسته دیگه 

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣