ادامه تاپیک قبل ...
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب خوب خوب باشه
(این تاپیک صرفا اعتقادات شخصیه منه و چون خودم ازشون نتیجه گرفتم و باعث خوشحالی و حال خوبم شده گفتم ک حتی اگر یکنفرهم شده به این حال خوب برسه و من حس خوبمو باهاش به اشتراک گذاشته باشم خیلی عالی میشه )
سلام دوباره 😊
داشتم براتون از باور میگفتم از خواستن از اینکه چجوری باید بخوای ببینید مایه ناخودآگاه داریم یه خودآگاه ،خودآگاه این چیزیه ک همش داره غر میزنه و از همه چیز ایراد میگیره و میگه چرا به این چیز نمیرسم چرابه اون چیز نمیرسم ...چرا نیست؟چرا کمه ؟ولی ناخودآگاه اون قسمتیه که داره مقاومت میکنه در برابر رسیدن به خواسته ها مثلا من باورم اینکه همه ی آدما با من بدن و به من ک میرسن با من بد میشن و اخلاقای بدشونو رومیکنن..اینجا درسته که من تو قسمت خودآگاهم میخوام که بقیه باهام خوب باشن ولی تو ناخودآگاهم باورم شده ک هما بامن بدن درواقع من با خودم درگیرم خودآگاه من با ناخودآگاه من هماهنگ نیس...ومن تازمانی ک باورمو عوض نکنم هیچی درست نمیشه و تاابد مردم با من بد خواهند بود حتی اگر طرف مقابلم ادم خوبی باشه به من ک برسه اخلاقای بدشو رو میکنه چون این خواسته ی خودمنه خواسته ی ناخودآگاه منه و من دقیقا توزمانهایی میرم کناراون ادما ک تو مودخوبی نیستن یا به هر دلیلی من خودم اخلاقای بدشونو ازشون بیرون میکشم....
و مهمترین باوری که باید داشته باشیم اینه ک ما هرچی از خدابخواهیم بهمون میده فقط باید راهشو بلد باشیم ببینید دنیا شبیه یه سیستمه مثل ماشین حساب تو هروقت تو ماشین بزنی ۲×۲طبیعتا بهت میده ۴ حالاهرچقدر التماس گریه و زاری کنی که من ۴ نمیخوام ۱۰ میخوام بازم بهت ۴میده چون سیستم همینه ...چون قانونش همینه
تو اگ ۱۰ میخوای باید بزنی ۲ ×۵
باید طبق سیستم و قانون عمل کنی تا به خواستت برسی اولین قانون هم اینکه باورهاتو طبق چیزهایی ک میخوای هماهنگ کنی ...