2789
عنوان

خوشبختی همینجاست2

131 بازدید | 7 پست

سلام ☺

ادامه تاپیک قبل...

(این تاپیک صرفا اعتقادات شخصیه منه و چون خودم ازشون نتیجه گرفتم و باعث خوشحالی و حال خوبم شده گفتم ک حتی اگر یکنفرهم شده به این حال خوب برسه و من حس خوبمو باهاش به اشتراک گذاشته باشم خیلی عالی میشه )

اول میخوام باهاتون درباره خدا صحبت کنم ..

ببینید من خودم قبلا وقتی میخواستم باخداصحبت کنم رومو میکردم سمت قبله یا به سمت اسمون و سعی میکردم احساسمو به خدا بگم و یه کمی هم پیازداغشو بیشتر میکردم تا به خدا عمق بدبختیمو نشون بدم 😐😐😐

ولی حالا میفهمم ک من تو این جریان چن تا اشتباه بزرگ میکردم و اینا چی بودن ؟؟اولیش این که رومو سمت اسمون میکردم و فاصلمو تاخدا از زمین تااسمون میدیدم....

دلیلم چیه که میگم اشتباه بود؟؟اینه که من انسان ک خداافریده خدا از روح خودش در من دمیده یعنی یه قسمتی از خدا درون خوددددمنه ...یعنی انقدر بهم نزدیکه ک اصن من خودم قسمتی از خدام واقعا نمیدونم چجوری عظمت این داستان  رو میتونم بازبون بگم لطفی که خدا به انسان کرده و نه به هیچ موجوددیگ ای ...

همونطورک خدا در قران به پیامبر میفرماید اگر از تو درباره ی من بپرسیدند بگو نزدیکم ...

یعنی خدا هرلحظه همیشه همه جا بامنه ...

اشتباه بعدیم این بود که سعی میکردم احساسمو به خدا نشون بدم و خودمو بدبخت تر درحالی خدا از قبل میدونه همه چیزو ..و من وقتی دارم جریان رو بدتراز واقعیت نشون میدم درواقع خدارو گول نمیزنم دارم به خودم ظلم میکنم....

حالا چرا دارم به خودم ظلم میکنم ببینید همونطور که قبلا گفتم دنیا دقیقا یک سیستمه و وقتی ما بهش ورودی ثابتی بدیم طبیعتا خروجی ثابتی هم دریافت میکنیم ...(دقیقا مثل همون ۲×۲ک اگر بدی به ماشین حساب محاله بهت ۱۰ بده حالاهرچقدرگریه و زاری و التماس کنی چون سیستم همینه چون قانونش همینه ...)

حالا قانون دنیاراجع به احساسات چیه و نسبت به توجه چه واکنشی نشون میده ؟؟

اول اینکه دنیا ما هر احساسی ک داشته باشیم رو تشدید میکنه و نه اینکه برطرفش کنه ..مثلا من وقت ادای بدبختارو درمیارم واحساس بدبختی دارم این نه به دنیا نه به خدا نه به کس دیگ برنمیخوره ک بگه آخییی ناراحت شدی اشکال نداره شرایطو تغییر میدم برات....نه اینطور نیس من وقتی احساس بدبختی میکنم از نظر دنیا من دارم به این بدبختی اهمیت میدم و ازش خوشم میاد چون دنیا بدیه گریه و احساس بدبختی رو نمیفهمه و زبون دنیا جوردیگه ایه و من به هرچیزی اهمیت بدم طبق قوانین دنیا برام فراهم میشه ...حالا چه من اشتباها اهمیت بدم چه درست ...چون دیگ دنیا کار نداره شما چی میگی کارش با اینه ک تو چی رو تو اعماق قلبت تو ناخوداگاهت میخوای و روی چی قفلی زدی ...مثلا من تو ناخوداگاهم تو تصورم و تو حرفام همیشه از مادرشوهرم مینالیدم که چقدر ادم بدیه و بامن بدرفتاری میکنه ...نتیجش میدونی چی بود اون هرروز بدتر و بدتر میشد با من میدونی چرا ؟چون دنیا نمیفهمید من وقتی دارم غر میزنم منظورم اینه ک اونوازمن دور کن یا من نمیخوام با من بد باشه دنیا منظورمو نمیفهمید فقط چون من قفلی زده بودم رو بدی هاش دنیا میگف این چیزیه ک دوس داری این چیزیه ک میخوای اوکی بیشتر بهت میدم...ببینید دنیا متوجه بدی یا خوبی هیچ حسی نمیشه فقط به چیزی اگر زیاد فکرکنید و تصور کنید فکرمیکنه اونودوس دارید و براتون بیشترش میکنه دقیفا مثل یه سیستم که یه قانون ثابت داره و اگر من میخوام به خواستم برسم باید به ناخواسته هام فکر نکنم

ببینید این یه قانونه در دنیا دفع وجود ندارد تنها چیزی ک وجود داره جذبه و فقط جذب ...

یعنی شما نمیتونی بگی من از اون چیز بدم میاد و هی تکرارش کنی ک دنیاازت دورش کنه...همچین چیزی وجود نداره وقتی همش پیگیر اون چیزی دنیا میگ خواستت اینه ؟باشه زیادش میکنم برات ...دیگه اون قسمت نمیخوام رو نمیشنوه فقط میخواد ببینه فکرت کجاست ...

(البته این جریان در مورد روابط تفاوت هایی داره ک اونم توضیح میدم بعدا)

و باتوجه به این قانون غیبت یه چیز کاملا تخریب کنندس و یه ظلمیه که من به خودم میکنم...حالا چرا؟؟ببینیدمن قبلن همش داشتم پشت سر مادرشوهرم حرف میزدم و میخواستم به همه و به خودم و به دنیا ثابت کنم که اون ادم ،ادم ظالمیه و داره به من ظلم میکنه..و نتیجش چی میشد دنیا بهم میگف خوشت میاد از بدی مادرشوهرت کاری میکنم بیشتر بشه ...میخوای ثابت کنی بهت ظلم شده من یه کاری میکنم تا تو دلایل بیشتری داشته باشی برای این جریان...ببینید من ناخواسته داشتم ضد خودم عمل میکردم ...داشتم به خودم ظلم میکردم ولی الان همون مادرشوهری ک انقد ازنظر من بد بود با من خیلی خوبه ...همون ادم قبلیه ها همون که انقدر درگیرش بودم چارمم این بود که ولش کردم دیگه به بدی هاش فکر نکردم از دنیا نخواستم ک مادرشوهرم بدتربشه با تصوراتم با افکارم با حرفام ...

ببینید تو این دنیا خوشبخت شدن خیلی راحته فقط باید زبون دنیارو بلد باشی ...

دوباره بهت اینو بگم دنیا بدی گریه و خوبی خنده و اینارو متوجه نمیشه وقتی بهش تیکه میندازی نمیفهمه منظورتونمیفهمه ...تنها چیزی که میفهمه اینکه تو هرکاری داری میکنی به هرچی فکر میکنی از هرچی حرف میزنی همونو برات بیشتر میکنه ...

ببینید یه جمله هست ک میگه یه ادم بدبخت همیشه بدبخته میدونی چرا؟چون این ادم همش تو فکرش داره به بدبختی هاش فکر میکنه و حتی وقتی از خدا میخواد گشایش توکاراش بکنه بیشتر گریه میکنه و بدبختی هاشو میشماره ولی قانون دنیا اینکه به اون چیزی ک میخواد برسونتش واز نظر دنیااون شخص فقط بدبختی میخواد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷