2777
2789
عنوان

انتقال جنین با ای وی اف

259 بازدید | 34 پست

دوستا خواهرا من این ماه قراره انتقال بدم هفت تا هم جنین دارم امروزم پریود شدم رفتم سایت بیمارستان دیدم فردا دکترم نیست نمیدونم باید حتما روز دوم پریودی برم؟یا بمونه روز سومم میشه؟چون دکترم پس فردا هست دکترمم جوابگو نیس تو واتساپ پیام دادم وبه شمارش انگار نه انگار به نظرتون چیکار کنم؟برم سونو راهمم خیلی دوره

روز دوم برو

من حتی واسه یه سری ازمایش خونم گفتن فقط و فقط روز دوم پریودت باشه

بعدم یه دکتر دلسوز و دردسترس پیدا کن

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز دوم برو من حتی واسه یه سری ازمایش خونم گفتن فقط و فقط روز دوم پریودت باشه بعدم یه دکتر دلسو ...

به نظرت میتونم برا انتقال یه دکتر دیگه انتخاب کنم؟واقعا کلافم کرده انقد پیام دادمو جواب نداده 

باشه مرسی ک گفتی♥

به نظرت میتونم برا انتقال یه دکتر دیگه انتخاب کنم؟واقعا کلافم کرده انقد پیام دادمو جواب نداده  ...

بستگی داره به جایی که میری و پزشک هاش که ایا قبول میکنن یا نه؟

کدوم مرکزی گلم؟ تهرانی؟

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
واقعا اینا چه جور دکتری هستن،ای وی اف و موفقییت درش بع زمان درست نیاز داره،وگرنه نمیگیره

فقط به فکر پولن .اگه یه درصد دلسوز بود زود جوابمو میداد فک میکنن دکترن باید کلاس بزارن

گریدa شیش سلولی هشت سلولی نه عزیزم نرفتم چون خصوصی رفتم و هزینش برام زیاد شد وشوهرمم راضی نبود

حالا تعیین جنسیت نه

حتما بگو ازمایش PGD رو انجام‌ بدن تا بهترین جنین هارو انتخاب کنن

دکترم میگفت شانس موفقیت رو ۲۰ درصد افزایش میده

حالا راست یا دروغش پای خودشون

صارم میرم تهران.خودم زنجانم

تعریف صارم رو خیلی شنیدم

من ابن سینا بودم

انشاالله این انتقالت موفقیت امیزه 😍

باشه عزیزم ممنون ک گفتی توام با این روش حامله شدی؟

اره عزیزم منم ivf کردم

حالا تعیین جنسیت نه حتما بگو ازمایش PGD رو انجام‌ بدن تا بهترین جنین هارو انتخاب کنن دکترم میگفت ش ...

۲۰ درصدکه هیچ . پنجاه درصد تاثیر مثبت داره

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝