2777
2789
عنوان

انتقال جنین با ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۰ درصدکه هیچ . پنجاه درصد تاثیر مثبت داره

دقیقا

دکترم میگفت نصف عامل عدم موفقیت تو ivf به خاطر مشکلات ژنتیکی جنین هست که معمولا نمیمونه جنین و تو ماه های اول سقط میشه

میگفت با این روش، جنین هارو رشد میدیم تا حدی و بررسی می کنیم از نظر ژنتیکی بی مشکل ها و بهترین هارو انتخاب میکنیم.

میگفت بقیه مشکلاتم تو عدم موفقیت ivf عدم توجه به زمان بندی بدن خانم هست که از خانم به خانم متفاوته

اگه دقیق داروها و زمان انتقال مشخص بشه، بارداری موفقیت امیزه

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
دقیقا دکترم میگفت نصف عامل عدم موفقیت تو ivf به خاطر مشکلات ژنتیکی جنین هست که معمولا نمیمونه جنین ...

پس انتقالشم خیلی مهمه همش فک میکردم پنجاه درصده راهو رفتم 

بار چندم گرفت؟مشکل از کدومتون بود؟یه قلوء؟

بار اولمون بود که باردار شدم

من و همسرم تقریبا سالمیم، من مشکلات دیگه ایی داشتم، بعدم مورد اصلی سنمون بود که میخواستیم دیگه وقتی تلف نکنیم

هنوز نرفتم واسه سونو ولی بتایی که چهارشنبه ازمایش دادم به چند قلو نمیخوره، تو سروع هفته ی سوم بتام ۴۸ بود

باید باز این هفته تکرار کنم

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
پس انتقالشم خیلی مهمه همش فک میکردم پنجاه درصده راهو رفتم 

اره عزیزم مهمه

شما چندبار ivf کردی؟

بار اولمون بود که باردار شدم من و همسرم تقریبا سالمیم، من مشکلات دیگه ایی داشتم، بعدم مورد اصلی سنم ...

دست راستت رو سر ما

ایشالا صحیح و سالم به دنیا بیاد

مرسی از راهنماییت

منم مشکلی ندارم ولی شوهرم یکم تعداد و تحرکش پایینه و واریکوسل داره

برام دعا کن ♥♥

دست راستت رو سر ما ایشالا صحیح و سالم به دنیا بیاد مرسی از راهنماییت منم مشکلی ندارم ولی شوهرم یک ...

انشاالله که شمام با اولین انتقال باردار میشی 😍

فقط استرس نداشته باش

ریلکس باش

هررچی ارومتر موفق تر

اولین بارمه عزیزم  وقتی میبینم یکی مثل شما اولین بار حواب گرفته واقعا دلم روشن میشه ک شاید منم ...

اره عزیزم

فقط استراحت مطلق باش بعد انتقال

من از ۲۰ ام که انتقال دادم تا الان استراحت مطلقم

سعی کن گرمیجات نخوری روزهای اول انتقالت

استرس نداشته باش

دل منم روشنه که با بار اول باردار میشی 😍

عزیزم یه سوال دیگه راسته کبعد انتقال باید از دسشویی فرنگی استفاده کنی؟

اینو به منم دکتر گفتش

منم از دستشویی فرنگی استفاده می کنم

اونم سعی میکنم غذاهایی بخورم که یبوست نگیرم

اره عزیزم فقط استراحت مطلق باش بعد انتقال من از ۲۰ ام که انتقال دادم تا الان استراحت مطلقم سعی کن ...

وای مرسی از اینهمه انرژی مثبتت چشام از خوشخالی پرشد

اره استراحت مطلق حتما 

روز چندم پریودت انتقال دادن؟