2777
2789
عنوان

گوشی چی بخرم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 40 پست
یکی از دوستام میخواد A30s بخره. تقریبا ۵ میلیونه.خیلی خوبه.

سامسونگ نه😑

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمتش چند؟

دیجی کالا چند روز پیش زده بود ۶میلیون

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
خودم قبلا سونی داشتم الان یه ساله سامسونگ گرفتم مدل جدیدی هم هست ولی اب ریخت روش ال سی دیش داره میسو ...

اره سامسونگ فقط ال سی دیش کیفیتش بالاست اونم بخاطر اینه که ال ای دی میندازه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

من خودم آذر ۹۸ 

A10  خریدم،خوبه راضیم.قبلا هوآوی داشتم،اولین باره سامسونگ خریدم،قبلا سامسونگ نداشتم.

شیائومی k20 pro

با ردمی 9 pro

ردمی ۸ pro

شنیدم خوبن.

خدایا هرکی حسادت میکنه،دروغ میگه،تهمت میزنه،دو به هم زنی و سخن چینی و فضولی میکنه،لعنتش کن،به خاک سیاه بشینه🤲😊🙂😊😍😑😐
یکی از دوستام میخواد A30s بخره. تقریبا ۵ میلیونه.خیلی خوبه. ضد آبه،شارژ سریع هم داره.

سامسونگ اگر ال یی دیش خراب شد باید نصف پول گوشی رو بده فقط برا خرید ال سی دی بدون دستمزدا فقط هزینه خرید ال سی دیش

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من خودم آذر ۹۸  A10  خریدم،خوبه راضیم. شیائومی k20 pro با ردمی 9 pro ردمی ۸ pro شن ...

ردمی ۹پرو چنده الان؟؟؟

سامسونگ اگر ال یی دیش خراب شد باید نصف پول گوشی رو بده فقط برا خرید ال سی دی بدون دستمزدا فقط هزینه ...

اره پرسیدم گفت حدود ۵تومن میشه

تازه کاش فقط این خراب بود

اثر انگشتش و یکی از دوربینای پشتشم خراب شده 

دیگه فایده نداره تعمیر کنم

سامسونگ اگر ال یی دیش خراب شد باید نصف پول گوشی رو بده فقط برا خرید ال سی دی بدون دستمزدا فقط هزینه ...

اره شنیدم لوازمش گرونه.

خدایا هرکی حسادت میکنه،دروغ میگه،تهمت میزنه،دو به هم زنی و سخن چینی و فضولی میکنه،لعنتش کن،به خاک سیاه بشینه🤲😊🙂😊😍😑😐
ردمی ۹پرو چنده الان؟؟؟

۵۸۰۰ تقریبا

من جای تو بودم ۵ میلیون که داشتم یه ۸۰۰ هم روش میذاشتم، 9 pro میخریدم😉😍😍🙃🙂😃😂

۵۸۰۰ تقریبا

۸پرو ک گرون تر از اینه

جریان چیه؟؟؟یعنی ۹پرو ضعیف تره؟؟؟

اره شنیدم لوازمش گرونه.

گرون و بی کیفیت

قیمتش چند؟

پنج میلیون و خورده ای

هم ظاهرش عالیه

کیفیت دوربیناش حرف نداره

رابط کاربریش فوق العادس

سی پیوش هم خیلی قویه

برا گیم هم عالیه

من خیلی تو کاره گوشیو اینجور چیزام از من میشنوی همین گوشی عالیه

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!
۸پرو ک گرون تر از اینه جریان چیه؟؟؟یعنی ۹پرو ضعیف تره؟؟؟

شاید.مشخصاتشونو از نت ببین.🙂🙃