خودم قبلا سونی داشتم الان یه ساله سامسونگ گرفتم مدل جدیدی هم هست ولی اب ریخت روش ال سی دیش داره میسو ...
اره سامسونگ فقط ال سی دیش کیفیتش بالاست اونم بخاطر اینه که ال ای دی میندازه
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
یکی از دوستام میخواد A30s بخره. تقریبا ۵ میلیونه.خیلی خوبه. ضد آبه،شارژ سریع هم داره.
سامسونگ اگر ال یی دیش خراب شد باید نصف پول گوشی رو بده فقط برا خرید ال سی دی بدون دستمزدا فقط هزینه خرید ال سی دیش
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من خیلی تو کاره گوشیو اینجور چیزام از من میشنوی همین گوشی عالیه
شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!