2821
2789
عنوان

بچه چونه زن

453 بازدید | 40 پست

دخترم سه سالشه هر کی میخداد بره مغازه با اون میره دیروز بعد دو ماه میخواستیم بریم لباس بگیریم مرده خیلی گرون گفت قبلا با ملایمت میگفت الان بهش گفت تو فقط برا کاسبی میای اینجا من دیگه ازت نمیخلم آگای کلاه بردار و از مغازه بیرون رفت همیشه اینحوریه بچه های شما هم اینحور یهستن☹️☹️😐😐😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااای الهی😍😂

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

کلماتی که استفاده میکنه به نطر میاد بارها شنیده و معنیشو میدونه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

آره انقدر که باباش در مورد این جیزا خرف میزنه میگه تحریممون نکنن من پفک میخوام

شما که مادرشی واقعا اجازه نده بزار ذهنش درگیر عروسکها و گل گیس هاش بشه فعلا 😍 من پسرم دو سال و نیمه  فک نکنم اصلا بتونه تشخیص بده گرون و ارزون و کلاهبردلری و ....مواظب روح لطیف و پاکشون باشیم 🌺

لطفا از روی علافی و بیکاری و ....درخواست ندید

شما که مادرشی واقعا اجازه نده بزار ذهنش درگیر عروسکها و گل گیس هاش بشه فعلا 😍 من پسرم دو سال و نیمه ...

خب اینم فقط فکر عروسکهاش گریه میکنه میگه نمیخوان عروسکام برن او جهنم

آره انقدر که باباش در مورد این جیزا خرف میزنه میگه تحریممون نکنن من پفک میخوام

شاید برای یه لحظه بامزه باشه، ولی فکر کنم این سبک حرف زدن برای شما و پدرش باید یه هشدار باشه که هر کلمه ای رو وارد دنیای کودکانه نکنین

ببخشید بی ادبی نباشه، فروشنده نمیگه آخی چه بچه بامزه ای میگه عجب بچه بی تربیتیه کلاهبردار باباته که این جیزا رو یادت داده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز