2777
2789
عنوان

بچه چونه زن

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 40 پست

بزرگتر شه خودش اذيت ميشه ها

تو جمع بچه ها نميپذيرنش و گوشه گير ميشه

نذاريد وارد دنياي بزرگترها شه

جايي نشستيد و حرف ميزنيد بفرستيدش با هم سن و سالهاش بازي كنه

نميشه حرف زد و توقع داشت بچه متوجه و درگير نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من اصلا از این مدل گنده گویی های بچه ها لذت نمیبرم 

یه وقتایی اگه دخترم بگه حتما با مهربونی بهش میگم این حرفا مال آدم بزرگاست زشته یه دختر خشکل و کوچولو مثل شما از این حرفا بزنه.... 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

امان از بچه ها که بیشتر از سنشون میفهمند

من دختر چار ماهشه تو‌کاسه اب ریختم با قاشق دادمش

قاشقو گرفته میزنه ب کاسه 

کاسه رو دادم میزنه به هم 

فهمیده من از تو کاسه بهش اب دادم

همش چار ماهشه

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

دختر ۴ ساله من که همش تو فاز خاله بازی هست و آنا و السا و دخترکفشدوزکی و ......اصلا نمیدونه این چیزها چیه 

ی چندبار بردمش مغازه خودم بیرون ایستادم خرید میکنه پول میده و منظر میمونه‌ بقیه پول رو بگیره با اینکه به اندازه پول میدم ولی هی به فروشنده میگه بقیه پولم کو

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی