2777
2789
عنوان

🔹خانمهای مذهبی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 85 پست
نه بابا ریپ چرا اینجا ی تریبون ازاد من دوس دارم نظرات مختلف رو بشنوم و به ی اجماع برسم

زمان اسلام ک ۱۵۰۰ سال پیش هس رو با الان مقایسه میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان یه پسر ۱۵ ساله شلوارشم نمیتونه بکشه بالا

اکن موقع بچه ها از ۷ سالگی کار میکردن و از همه نظر کامل بودن

تو رو خدا خیلی بچه ای هنوز خیلی طرز فکرتم بچگانس

فمینیست هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بببخشید چرا 72 تا رو انتخاب می کردید ؟ سوال شد برام 

به خاطر تورم و شرایط اقتصادی..

من اون موقع که مهریه ام رو انتخاب کردم مهریه ام معادل ۱۸۰ میلیون بود زیاد نبود ولی الان معادل دومیلیارد خوب واقعا مرد هم گناه داره و باید در حد توانش باشه پرداخت..

به نظرم ۷۲ سکه کاملا معقوله..البته باز هم میگم عرف زندگی دختر هم مهمه.

به نظرتون ۷۲ سکه زیاده؟

چرا واقعا به سن اینقدر تاکید دارید 😕 درسته 20 سالمه ولی از پس هزینه های 3 نفر همین الان میتونم بر ...

اگه واقعا شرایط داری زودتر ازدواج کن و نگذار سنت بره بالا...

ازدواج معقول و با یک فرد معقول و خوب تو سن ۲۰ تا ۲۲ خیلی خوبه و باعث مصون موندن از خیلی چیزها میشه.و چقدر خوبه که فاصله سنی ات با فرزندانت کم باشه...

خیلی خوبه الان به فکر ازدواج افتادی و از سوالاتت مشخصه درک خوبی داری از زندگی و دغدغه های درستی هم داری..

پس اسلام چرا میگه بعد 15 سال سن و رسید به بلوغ ج.... باید ازدواج کرد ؟😕

من موافق ازدواج در سن پایینم..

حالا نه ۱۵ سال چون واقعا پسران تو سن ۱۵ سال هنوز به بلوغ فکری و عقلی نرسیدند و متاسفانه والدین در این دوره خیلی تلاشی برای مرد تربیت کردن و یا زن تربیت کردن ندارند و از طرفی محدودیت های اجتماع هم زیاده برای تشکیل زندگی..

من چندین مورد ازدواج سراغ دارم در اطرافم که داماد ۱۸ سال داشت و تو سن ۲۲ پدر شد به خدا زندگی های خوبی هم دارند ولی به شرط اینکه علاوه براینکه خودشون کامل و اماده باشند، اصل ازدواج و انتخاب درست باشه..

به خاطر تورم و شرایط اقتصادی.. من اون موقع که مهریه ام رو انتخاب کردم مهریه ام معادل ۱۸۰ میلیون بود ...

راستش رو بخواین از نظرم اره چون معادل 720 میلیون تومنه و من ندارم اینقدر بدم 😅

اگر داشتم ی خونه بزرگ میخریدم باهاش

راستش رو بخواین از نظرم اره چون معادل 720 میلیون تومنه و من ندارم اینقدر بدم 😅 اگر داشتم ی خونه بز ...

ان شاء الله جور میشه برات‌.‌..

فقط یادت باشه دنبال مال حلال و لقمه ی حلال برو و همیشه از خدا بخواه شرایطی برات پیش بیاد که همیشه سفره ات پر باشه از لقمه ی حلال و طیب..

ان شاء الله جور میشه برات‌.‌.. فقط یادت باشه دنبال مال حلال و لقمه ی حلال برو و همیشه از خدا بخواه ...

انشالله خواهرم

حتما شک نکنین اگه پولی که منِ نظامی درمیارم حلال نباشه پول کی حلاله ؟😊

واقعا ؟ الان هر سکه را 10 م تومن حساب کنیم تقربیا 1 میلیارد میشه ! و عندالمطالبه هستش نه عندالاستطا ...

بازم خیلی مناسبه تا خیلی مهریه ها دیگه

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
بازم خیلی مناسبه تا خیلی مهریه ها دیگه

اگر کسی مذهبی باشه بهتره روی 14 تا سکه به نیت معصومین میدون بده تا 313 سکه به نیت یاران امام زمان 😂

اینجوری ما مردها عبث نمی مونیم 😂

انشالله خواهرم حتما شک نکنین اگه پولی که منِ نظامی درمیارم حلال نباشه پول کی حلاله ؟😊

ان شاء الله همینطوره🤲⚘پربرکت باشه ان شاء الله

معروفه نظامی ها شوهرای خوبی نیستند

بداخلاقند و بی احساس و بدبین..😁

مواظب باش این سه خصلت درونتون نباشه ها دختر مردم رو بدبخت نکنید😡

اگر کسی مذهبی باشه بهتره روی 14 تا سکه به نیت معصومین میدون بده تا 313 سکه به نیت یاران امام زمان 😂 ...

مهریه کی داده کی گرفته 😕

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍