2777
2789
عنوان

🔹خانمهای مذهبی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 85 پست
مرد اگر مرد باشه چه یهسکه چه ۱۰هزار تا زن همشو میبخشه هیچوقت هم به فکر گرفتن مهریه نمیفه ولی امان از ...

درسته کاملا ولی مهریه زیاد مرد را نگران میکنه و ناامید میکنه برا ازدوام کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهریه من ۲۰۰ سکه 

ولی امسال اقواممون که دختراشون عقد کردند و یا پسراشون بین ۱۴ ، ۴۰ و ۷۲ انتخاب کردند مهریه رو..

نکته ی مهم این هست که مهریه با توجه به فرهنگ رایج تو فامیل و خانواده و طبقه ی مالی و اجتماعی فرد هست.

من اگه الان ازدواج میکردم ۷۲ سکه انتخاب میکردم.

مگه  مقدار مهریه ربطی به مذهبی بودن یا نبودن داره😐

نه شنیده بودم مذهبی ها کمتر میگیرن بخاطر یک سری عقاید و با خدا بودن ولی الان با شنیدن 114 تا سکه نظرم تغییر کرد

چرا عزیزم مرد اجازه نده خانم نمیتونه

اینارو میشه قبل عقد توافق کرد.

من با تمام علاقه ای که به همسرم داشتم و دارم،قبل عقد هم حق طلاق خواستم،هم تحصیل و اشتغال.نوشتیم و امضا شد.

الحمدلله رب العالمین❤
اینارو میشه قبل عقد توافق کرد. من با تمام علاقه ای که به همسرم داشتم و دارم،قبل عقد هم حق طلاق خواس ...

همین دیگه اگه مرد ب توافق نرسه یا مجبوری قید اونو بزنی یا کارو

فمینیست هستم
درسته کاملا ولی مهریه زیاد مرد را نگران میکنه و ناامید میکنه برا ازدوام کردن

کسایی که مهریه زیاد میگیرن سه دسته هستن اونایی که برای کلاس گذاشتن مهریه زیاد میگیرن . کسایی که به داماد اعتماد ندارن و برای محکم کاری زیاد میگیرن و کسایی که برای گرفتن و پولدار شدن زیاد میگیرن که در سه حالت هم به نظر من افراد مناسبی برای ازدواج نیستن . من اگه آقا بودم به هیچ عنوان با کسی که مهریه اش زیاده ازدواج نمیکردم . 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

منبودم اگه حوری بخشتی هم بود باهاش ازدواج نمیکردم

😂😂😂

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
نه شنیده بودم مذهبی ها کمتر میگیرن بخاطر یک سری عقاید و با خدا بودن ولی الان با شنیدن 114 تا سکه نظر ...

یکی  فامیل هام ۸۰۰ سکه مهریه کرده بود چند سال پیش با اینکه خیلی مذهبی بودن😑